Kokkimaajoukkue olympialaisiin Saksaan

Suomen Keittiömestarit ry:n kokkimaajoukkue osallistuu lokakuussa Kokkien olympialaisiin, jotka pidetään Erfurtissa, Saksassa. Kilpailu kestää viikon. Kokkimaajoukkueemme kapteenina toimii Jarmo Laitinen. Tapahtuma on kaksiosainen. Joukkueet valmistavat kylmän buffetpöydän, joihin tulee 25-30 kylmää, hyytelöityä lautas- ja vatityötä. Lämpimän keittiön osiossa tehdään kolmen ruoan menu 115 henkilölle.

Olympialaisiin valmentautuminen ja harjoittelu aloitettiin viime elokuussa. Joukkueen jäsenet osallistuvat myös pohjoismaisiin ja muihin kansainvälisiin henkilökohtaisiin ruoanvalmistuskilpailuihin. Laitisen lisäksi Suomen joukkueeseen kuuluvat Kari Aihinen, Jyri Hänninen, Oula Hänninen, Kimmo Nikko, Tom Laaksonen, Marko Palovaara, Sami Rekola, Juha Rissanen ja Jari Vesivalo. Joukkueen johtajina toimivat Juha Niemiö ja Jorma Haranen.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

    Uusimmat