Kokeile erilaisia deittisivustoja ja -sovelluksia – mikä palveluista sopii sinulle?

MTV Lifestyle keräsi tietoja erilaisista deittisivustoista ja sovelluksista. Voisitko sinä löytää joidenkin näiden palveluiden avulla itsellesi kesäheilan, tai vaikkapa kumppanin loppuelämäksesi?

Kesä on romanssien aikaa. Kumppania voi etsiä perinteisesti rannalta tai kesäpippaloista, mutta myös internetistä.

Myös erilaiset älypuhelimella käytettävät deittisovellukset ovat kasvattaneet suosiotaan. Tietävätkö jo kaikki, mikä on Tinder? 

Deittisivustoja

Kansainvälinen sivusto, jossa on suomalaisille oma palvelu. Rekisteröityminen sivustolle ei maksa mitään. Match.com mainostaa itseään sinkkujen kohtauspaikkana. Palvelu ollut pystyssä vuodesta 1995.

Mobiilisovellus ladattavissa IPhone- sekä Android-puhelimille. 

Deitti.net on kotimainen seuranhakupalvelu. Palveluun voi kirjautua joko Facebook-tunnuksella tai perinteisesti sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Tunnuksen ja profiilin luominen on ilmaista. 

Palvelun ylläpidosta vastaa suomalainen yhtiö, ja asiakaspalvelu toimii Helsingissä. 

Seuranhakusivusto, joka mainostaa tarjoavansa salaista seuraa varatuille miehille ja naisille. 

Ensimmäinen laatuaan Suomessa. Sivustolla voi hakea anonyymisti flirttiseuraa, juttukaveria tai fyysistä salaseuraa. 

Sivusto mainostaa tarjoavansa korkeatasoista kumppaninhakua. Sanoo etsivänsä sinkuille kumppaneita, jotka oikeasti sopivat hakijalleen pitkäaikaiseen ja sopusointuiseen parisuhteeseen. Rekisteröityminen sivustolle on ilmaista. Kansainvälinen seuranhakupalvelu. Suomessa toiminta aloitettiin joulukuussa 2012.

Seuranhakupalvelu. Profiilin luonti ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä Suomi24-jäseneksi. Perusominaisuudet maksuttomia. 

Kansainvälinen seuranhakupalvelu. Mainostaa itseään deittisivustona, josta erityisesti parisuhteessa olevat henkilöt voivat hakea seuraa. Palvelun slogan onkin: elämä on lyhyt, hanki salasuhde. Sivusto kehuu olevansa erityisen hienovarainen tapa etsiä samanhenkisiä ihmisiä. Perustettu Kanadassa vuonna 2002, Suomessa vuodesta 2012. 

Skandinaavinen seuranhakusivusto. Jäseneksi rekisteröityminen on ilmaista. 

Seuranhakusivusto. Alunperin perustettu Ruotsissa vuonna 2007. Rekisteröityminen palveluun on ilmaista.

Yksi Euroopan suurimmista deittiverkostoista, perustettu 2001. 

Deittisovelluksia

Tinder-sovellus toimii iPhonella sekä Android-puhelimilla. Tinder mainostaa olevansa hauska tapa ottaa kontaktia lähellä oleviin ihmisiin. Tinderissä saat lähettyvillä olevien muiden käyttäjien kuvia sovellukseesi, ja voit tykätä niistä tai olla tykkäämättä. Mikäli tykkäämäsi henkilö on tykännyt myös sinun kuvistasi, olette match!

OkCupid-sovellus toimii sekä iPhonella että Android-puhelimissa. Yhdysvaltalainen sovellus sanoo olevansa hyvin tarkka hakemaan oikeaa seuraa, kunhan seuranhakija on itse rehellinen siitä, mitä hakee. 

Sovellus, jolla on sivuston mukaan maailmanlaajuisesti miljoonia käyttäjiä. Mainostaa deittikumppanin löytymisen olevan helppoa ja nopeaa ilman pitkiä kyselyitä rekisteröityessä. 

Saatavilla iPhonelle sekä Android-puhelimelle. 

Sovellus tarjoaa seuranhakua sinkuille ja pareille. Rekisteröityminen on ilmaista, mutta jäsenyydessä on kuukausittainen maksu.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi. Ilmaisen sovelluksen kautta voi chattailla, mutta mikäli jäsenyyttään haluaa päivittää paremmaksi, joutuu huvista maksamaan. Käyttämällä maksullista palvelua voi esimerkiksi nähdä, kuka on kurkkinut omaa profiilia. 

Sovellus on suunniteltu homo- ja biseksuaaleille miehille. Sovellus paikantaa, missä käyttäjä on, ja näin yhdistää saman alueen tai kaupungin seuranhakijoille. Perustettu 2009. Suurin ja laajimmin käytetty omassa kategoriassaan.  

Lue myös:

    Uusimmat