Koiranpentu tuli taloon: Pikkutytön reaktio ei ollut ihan sitä, mitä vanhemmat olivat odottaneet

Emily ei ollut alkuunkaan innostunut vanhempiensa hankkimasta koiranpennusta.

Carla Matthews aikoi kuvata hellyttävän videon kahdesta tyttärestään, kun he tapaavat ensimmäistä kertaa perheen ensimmäisen lemmikin, pienen mäyräkoiranpennun. Tilanne ei kuitenkaan edennyt äidin odottamalla tavalla, kun lapsista vanhempi puhkesi yllättäen pettymyksen karvaisiin kyyneliin. Video onkin hyvä muistutus siitä, ettei lemmikkiä tulisi ikinä antaa yllätyslahjaksi.

Vanhemmat olivat istuttaneet lapsensa Emilyn, 6, ja Paisley, 3, sohvalle äidin kuvatessa lasten reaktioita, kun isä esittelee uuden koiranpennun lapsille. Nähdessään pennun Emily alkaa kuitenkin itkeä, eikä tahdo katsoakaan isän sylissä uteliaana maailmaa nuuhkivaa koiranpentua. Emilyn kiukutellessa sohvalla pikkusisko Paisley nousee ilahtuneena rapsuttamaan koiranpentua korvan takaa. Katso yllä olevalta videolta Emilyn reaktio!

Emilyn ikävästä ensireaktiosta huolimatta Carla piti kohtaamista ikimuistoisena. Hän haluaa videollaan muistuttaa, ettei lasten kanssa asiat aina mene suunnitelmien mukaisesti ja välillä reaktiot voivat olla odotettujen vastakohtia. Niin kävi ainakin Emilyn ja pikkuisen koiranpennun ensikohtaamisen kanssa.

Carla ja hänen miehensä Chris olivat unelmoineet mäyräkoirasta jo vuosien ajan. Pennun nimeksi oli valikoitunut Muffin.

Carla kertoo, että Emily oli tilanteessa jopa sanonut halunneensa koiran sijasta mieluummin hamsterin lemmikiksi. Tämän sanottuaan pikkuinen Muffin oli kuitenkin osoittanut aitoa kiinnostusta tyttöä kohtaan ja oli sulattanut jyrsijää toivoneen Emilyn sydämen.

Vanhemmat tekivät tilanteessa viisaasti paljastaessaan Emilylle, että Muffin selkeästi piti perheessä eniten juuri Emilystä.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähde: Reuters

Lue myös:

    Uusimmat