Mainos

Kodin seinien värikäs kevätmuutos

Koti kaipaa jotakin kivaa kevääksi. Tee pienillä muutoksilla seinille iso ero!

Kodin kevätilme syntyy uusista, rohkeista väreistä ja seinäratkaisuista.

Helppoa kevätkivaa etsivä seinäsisustaja vaihtaa kodin taulujen paikkaa, tai kehystää seinille kokonaan uudet kuvat. Voit myös vaihtaa taulujen tilalle peilin tai sisustustarran. Tarralla voi uudistaa seinien lisäksi kaapinovet tai kaakelit.

Peilit ovat hyväksi havaittu tapa suurentaa pieniä tiloja. Palaa 1990-luvulle ja kiinnitä seiniin palapeilejä: pakkauksessa saat mukana teippityynyt. Peili on myös kohtuullisen helppo irrottaa, jos haluatkin eroon siitä.

Uudista tapetoimalla

Haluatko nähdä hieman enemmän vaivaa? Päivitä kevään kunniaksi vanhat tapetit uusiin! Hanki nyt pinnalla olevia suuria, rohkeita kuvioita. Jos et uskalla tai halua tapetoida koko kämppää, tee yhdestä seinästä tehosteseinä tapetoimalla vain se, vihjaa Timesonline.co.uk.

Aloita vain yhdestä seinästä varsinkin, jos et ole ennen tapetoinut. Uudistamasi pinta voi toimia tehosteseinänä, jos et haluakaan jatkaa urakkaa loppuun. Yhden seinän voi myös koristaa sellaisella kuviotapetilla, joka kaikille seinille laitettuna tekisi huoneesta levottoman.

Laattaa seinille

Rohkea sisustaja koristaa seinänsä kylpyhuoneesta tutuilla laatoilla. Kuvioidut keraamiset laatat ja luonnonkivilaatat tuovat kotiin erilaisia pintoja ja taatusti tavallisesta boordista poikkeavaa ulkonäköä.

Vaalea ja kiiltävä laatta suurentaa tilaa, tumma ja mattapintainen taas pienentää sitä, neuvoo K-Rauta. Kokeile rohkeasti! Muista ottaa huomioon, että vaikka lattialaattaa voi laittaa seinään, seinälaattaa ei välttämättä voi laittaa lattiaan: seinille tarkoitetut laatat eivät kestä rasitusta lattialaatan tavoin.

Kun olet aloittanut väreillä sisustamisen, älä lopeta seiniin: rullaa lattioille uusia, suurikuvioisia mattoja. Matto on edullinen tapa muuttaa koko huoneen ilme.

Uudista samaan syssyyn ikkunat. Hanki uuteen tehostetapettiisi sopivat verhot, jotka voi totutusta mallista poiketen ripustaa myös reunustamaan oviaukkoa!

MTV3/Helmi/Maria Aarnio

Lähteet: Property.timesonline.co.uk, K-rauta.fi

Kuvat: Moo, Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.