Kobe Bryantin vaimolle jättimäiset miljoonakorvaukset – voitti oikeudenkäynnin järkyttävistä kuvista

Kobe Bryantin vaimo haastaa turmakopteriyrityksen oikeuteen – sureva leski muistotilaisuudessa:"Rakastamme ja ikävöimme teitä molempia aina ja ikuisesti" 3:40
Kobe Bryantin vaimo haastoi turmakopteriyrityksen oikeuteen – sureva leski muistotilaisuudessa: "Rakastamme ja ikävöimme teitä molempia aina ja ikuisesti."

Reilun kahden vuoden takaisessa helikopteriturmassa kuolleen koripallolegendan Kobe Bryantin leski Vanessa sai keskiviikkona 16 miljoonaa dollaria voitettuaan oikeudenkäynnin Los Angelesin piirikuntaa vastaan.

Onnettomuuspaikalle saapuneet sheriffit ja palomiehet olivat jakaneet karmaisevia kuvia edesmenneestä NBA-tähdestä, heidän 13-vuotiaasta tyttärestään Giannasta ja muista helikopteriturman kuolonuhreista.

Hyvitykseksi tästä Vanessa Bryant sai 16 miljoonaa dollaria osana 31 miljoonan dollarin tumiota. Käsittelyn toinen asianomistaja Chris Chester, jonka vaimo ja lapsi kuolivat samaisessa onnettomuudessa, sai 15 miljoonaa dollaria korvauksissa.

Yhdeksän valamiehistön jäsentä oli yksimielisesti samaa mieltä siitä, että kuvat loukkasivat yksityisyyttä ja aiheuttivat henkistä kärsimystä. Vanessa Bryant itki hiljaa, kun tuomio luettiin.

Tuomion jälkeen Vanessa Bryant julkaisi Instagramissa kuvan (alla) itsestään miehensä ja tyttärensä kanssa.

– Kaikki sinun vuoksesi! Rakastan sinua! Oikeutta Kobelle ja Gigille, hän kirjoitti kuvatekstiin.

Todistajien mukaan kuvia levitettiin enimmäkseen Los Angelesin piirikunnan keskuudessa. Niitä nousi esille esimerkiksi baarissa, palkintojuhlassa ja videopelien yhteydessä. Todistuksessaan Vanessa sanoi, kuinka joutuu pelkäämään päivittäin, että kuvat leviäisivät sosiaaliseen mediaan.

Kobe Bryantin muistoa on kunnioitettu Los Angelesissa tällä viikolla. Päivämäärä 24.8. on julistettu kunnianosoitukseksi Bryantille, sillä hänen pelinumeronsa olivat 24 ja 8. Tiistaina olisi ollut Kobe Bryantin 44-vuotissyntymäpäivä.

Lue myös:

    Uusimmat