Kobe Bryantin leski sai tietää miehensä kuolemasta karmealla tavalla – ainoa toive turmapaikan sheriffille jäi toteutumatta

Kobe Bryantin vaimo haastaa turmakopteriyrityksen oikeuteen – sureva leski muistotilaisuudessa:"Rakastamme ja ikävöimme teitä molempia aina ja ikuisesti" 3:40
Aiemmin MTV Uutiset Livessä: Kobe Bryantin leski haastoi myös turmakopteriyrityksen oikeuteen.

Edesmenneen koripallolegenda Kobe Bryantin leski Vanessa Bryant avautuu todistajanlausunnossaan, kuinka hän sai tietää kohtalokkaasta helikopteriturmasta, jossa hänen miehensä ja tyttärensä kuolivat tammikuussa 2020. Turmasyyksi epäillään lentäjän virhettä.

Leski syyttää Los Angelesin piirikunnan sheriffijaostoa oikeudessa yksityisyyden loukkaamisesta ja henkisen kärsimyksen tuottamisesta.

Bryantin perheen avustaja oli aluksi kertonut leskelle, että hänen miehensä olisi ollut yksi viidestä selviytyjästä turmassa.

– Yritin soittaa miehelleni, kun ”RIP Kobe” -ilmoitukset alkoivat ilmestyä puhelimeeni, Bryant kertoo todistajanlausunnossaan.

Syyte nostettu viranomaisten toiminnasta

Sheriffi Alex Villanueva vahvisti Bryantille, että hänen miehensä sekä tyttärensä ei ollut selvinnyt turmassa. Villanueva oli tämän jälkeen kysynyt, voiko hän olla mitenkään avuksi.

– Jos, et pysty tuomaan miestäni ja tytärtäni takaisin, niin varmista, että kukaan ei ota valokuvia heistä onnettomuuspaikalla. Olkaa kiltti ja eristäkää onnettomuuspaikka, todistajanlausuntoon on kirjoitettu Bryantin sanoneen.

Sheriffi oli kertonut tekevänsä niin. Leski oli kuitenkin pyytänyt sheriffiä toimimaan välittömästi, jolloin tämä oli poistunut hetkeksi soittamaan puhelua. Sen jälkeen hän oli tullut takaisin ja kertonut, että onnettomuuspaikka oli varmasti eristetty.

Nostetussa oikeusjutussa väitetään, että pelastustyöntekijät olivat ottaneet ja levittäneet kuvia turmapaikalta ihmisten jäänteistä.

Los Angelesin piirikunta yrittää ajaa leskeä psykiatrisiin tutkimuksiin, jotta voidaan selvittää, kokiko hän todella henkistä kärsimystä. Bryantin asianajat vastustavat tutkimuksien olevan julmia, vaikka piirikunta puolustaa niiden olevan rutiininomainen osa tutkimusprosessia.

Lähde: The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat