Kiusallisia kokemuksia ensimmäisiltä treffeiltä: "Jos harrastamme seksiä tänään..."

Kiusallisilta ensitreffeiltä löytyy monenmoista tarinaa kerrottavaksi.

Yllä olevalla videolla suomalaismiehet tekevät naisiin vaikutusta yöelämässä. Mutta onnistuuko?

Ensimmäiset treffit voivat olla parhaimmillaan vain hieman kiusalliset, pahimmillaan hyvinkin tuhoisat. Joskus ensitreffit saavat pään niin pyörälle, että viranomaisten pitää puuttua tilanteeseen.

Metro-sivusto kertoi ensimmäisten treffien kiusallisimmista kokemuksista. 

Muun muassa tällaisia asioita treffeillä on kuultu:

"Jos harrastamme seksiä tänään, voiko kaverini liittyä seuraan? Minun pitää tekstata hänelle pian, joten minun pitää tietää."

"En koskaan menisi naimisiin tai hankkisi lapsia yli 30-vuotiaan naisen kanssa. Munasolusi ovat ihan kuivuneet."

"Sinusta ei koskaan tule niin kaunista kuin ystävistäsi, mutta ei se ole kaikista tärkeintä, eihän?"

"Onko sinulla mitään sukupuolitauteja? Koska minä olen puhdas kuin pulmunen."

"Jos pudottaisit kuutisen kiloa, olisit tyrmäävä."

Myös tällaista on tapahtunut:

"'Tämä on aika outoa, koska yleensä tapailen hyvännäköisiä kundeja.' Hän jatkoi vielä: 'Ole kiltti, äläkä ota tuota väärällä tavalla.'"

"Ystäväni järjesti treffit. Tapasin tytön pubissa. Hänen ensimmäinen kysymyksensä oli ikäni. Kun kerroin sen hänelle, hän sanoi: 'Ai, minä en tapaile vanhoja miehiä' ja hän lähti juomatta drinkkiään. Sain selville ystävältäni myöhemmin, että hän oli kolme vuotta nuorempi kuin minä."

"Kuin työhaastattelu"

Myös Reddit-sivustolla jaettiin kiusallisia treffikokemuksia.

"Me kirjaimellisesti istuimme vastapäätä toisiamme kahvilassa. Hän ei tilannut juomaa, ja hän pommitti minua kysymyksillä kuin se olisi ollut työhaastattelu. Sitten hän päätti treffit puolta tuntia myöhemmin. Mutta hän tekstasi minulle myöhemmin haluten nähdä uudelleen. Joten kai minä sitten pääsin haastattelun toiselle kierrokselle?" KateTheGreat22-nimimerkki kertoo.

"Tyyppi käytti koko ajan puhuen itsestään ja saavutuksistaan, eikä kysynyt minulta ainuttakaan kysymystä. Lopetimme ateriamme, ja sanoin, että minun pitää mennä kotiin. Kun pääsin kotiin, hän tekstasi kysyäkseen, haluaisinko lähteä uudelleen ulos. Kieltäydyin. Tämän jälkeen hän tekstasi minulle sarjan loukkauksia, koska en rakastanut häntä. Yksien (kivuliaiden) treffien jälkeen", ihmettelee amylovestheorioles.

"Hän joi itsensä humalaan ja itki ex-tyttöystävästään, joka jätti hänet jonkun ääliön vuoksi", muistelee MyCatsrock.

***

Lue myös:

    Uusimmat