Ensitreffit pistivät pään pyörälle: Nainen lähetti deittikumppanilleen 65 000 tekstiviestiä

4:11

Ensitreffien jälkeen ahdistelemaan alkanutta naista syytetään vainoamisesta.

Yllä olevalla videolla lapset kertovat deittivinkkinsä: Kannattaako tekstata vai soittaa?

Moni pohtii ensitreffien jälkeen, milloin on sopiva aika laittaa viestiä. Ja jos ei deittikumppani heti vastaa, onko sopivaa laittaa vielä toinenkin viesti, ehkä kolmas? Kuinka kauan viestien välillä pitää odottaa? Onko hän kiireinen vai miksei hän vastaa? Ehkei häntä kiinnosta?

31-vuotias arizonalaisnainen Jacqueline Ades ei kenties pohtinut näitä asioita tarpeeksi huolellisesti omien ensitreffiensä jälkeen, sillä hänet on pidätetty uhkailusta, vainoamisesta ja ahdistelusta. Uhrina on mies, jonka hän tapasi nettideittisivustolla.

500 tekstiviestiä päivässä

Ades ei lähetellyt deittikumppanilleen vain yhtä viestiä liikaa, vaan hän pommitti tätä viesteillä oikein urakalla. Yhteensä viestejä lähti miehelle älyttömät 65 000 kappaletta – noin 500 päivässä –, vaikka mies oli kertomansa mukaan todennut, ettei halunnut enää jutella naisen kanssa, kertoo KGUN9-uutissivusto. 

Vainoaminen ei jäänyt pelkkiin viesteihin. Heinäkuussa 2017 poliisit löysivät Adesin autosta, joka oli parkkeerattu uhrin kodin ulkopuolelle. Joulukuussa naisesta tehtiin jälleen ilmoitus, mutta tuolloin poliisi ei saanut häntä kiinni.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen löytyi miehen kylpyammeesta

Tämän vuoden huhtikuussa mies soitti viranomaisille jälleen nähtyään turvakameroista Adesin olevan hänen kotonaan. Kun poliisit saapuivat paikalle, nainen oli kylvyssä. Naisen autosta löytyi suuri veitsi.

Ades pidätettiin, mutta kun hän pääsi vapaaksi, hän alkoi lähettää uhrilleen uhkaavissävytteisiä viestejä.

Kuulusteluissa Ades selitti lähettäneensä miehelle pitkin päivää viestejä, joihin tämä ei koskaan vastannut. Uhkailun nainen selitti sillä, että oli huolissaan siitä, että mies olisi ilmoittanut hänen käytöksestään poiliisille. Nainen on myöntänyt tietävänsä, että hänen lausuntonsa ovat "hulluja".

Häntä syytetään nyt muun muassa vainoamisesta.

Lähteet: KGUN9, Jezebel

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja