Ensitreffit helvetistä: Humalainen nainen piiloutui deittikumppanin kotiin, huusi törkeyksiä ja tuhosi omaisuutta 250 000 euron edestä

Humalainen nainen aiheutti valtavat tuhot deittikumppaninsa kotona.

Epäonnistuneita treffejä on monenlaisia. Joskus ongelmaksi voi muodostua mielenkiintoisten keskusteluaiheiden puute, deittikumppanin töykeät käytöstavat tai treffien päätteeksi tapahtunut, huonoksi luokiteltavissa oleva seksi. Nämä ovat kuitenkin pieniä ongelmia verrattuna siihen, millaiseksi tilanne muodostui Teksasissa asianajaja Anthony Buzbeen ja oikeuden pikakirjoittajana työskentelevän Lindy Lou Layhamin, 29, treffeillä.

Buzbeen mukaan Layham tuhosi humalassa 300 000 dollarin arvosta miehen omistamaa taidetta, mukaan lukien kaksi puolen miljoonan dollarin arvoista, alkuperäistä Andy Warholin teosta, kertoo KHOU.com.

Miehen mukaan pari oli ensimmäisillä treffeillään, kun hän kutsui Layhamin miljoonakartanoonsa iltaa jatkamaan. Buzbee kertoi myöhemmin tilanneensa naiselle humalaiselle naiselle Uberin, mutta nainen kieltäytyi lähtemästä.

Treffien suunta kääntyikin tästä huimaan laskuun, kun Layham piiloutui kartanoon. Buzbee löysi naisen piilostaan ja tilasi tälle toisen Uberin, mutta tässä vaiheessa nainen muuttui aggressiiviseksi. Hän huusi törkeyksiä, tuhosi maalauksia, kaatoi niille tuntematonta nestettä ja heitteli paria 20 000 dollarin arvoista veistosta huoneen poikki.

Nainen pidätettiin, mutta vapautettiin 30 000 takuita vastaan. Hänen aiheuttamansa tuhot ovat arvoltaan yhteensä noin 300 000 dollaria eli reilut 250 000 euroa.

Toisia treffejä parille ei siis liene luvassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

***

0:47

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.