Kiti Kokkonen käyttää Tanhupallo-korttia hyödykseen myös arjen haastavissa tilanteissa: "Keplottelen sen avulla kotitöistä"

4:10
MTV Uutiset sai harvinaisen kutsun Tanhupallon leikkimökkiin – luvassa suuryllätys!

Tanhupallon luoja ja näyttelijä Kiti Kokkonen on innoissaan hahmonsa menestyksestä.

Näyttelijä Kiti Kokkosen Tanhupallo-hahmo syntyi vuonna 2018 Putous-ohjelmassa ja siitä on kasvanut suomalaisten rakastama ilmiö. Nyt Tanhupallon omassa ohjelmassa Kokkonen on ollut uuden haasteen edessä.

– Oli aika iso paine, jotenkin kun Putouksessa Tanhupallo piipahteli minuutin kerrallaan ja somessa on niin lyhyitä pätkiä siitä. Tässä oli ihan eri asia tehdä parikymmentä minuuttia hahmoa pötköön. Hahmolle se on aika pitkä aika, että saa säilytettyä Tanhupallon maailman.

MTV3-kanavalla lauantaina 11.9. klo 19.30 alkavassa ohjelmassa nähdään tietysti myös Tanhupallon luottoystävä Karvamato ja ohjelman ohjaaja Joonas Nordman

– Naurattaa vieläkin välillä, että Joonas joutui muistuttamaan minulle monta kertaa kuvauksissa, että: ”Olet 47-vuotias nainen etkä Tanhupallo”, kun olin niin huolissani, että pyysyykö illuusio ja olin Tanhupallona koko ajan. Minulle se on niin totta, Kokkonen kertoo MTV Uutisille.

Kokkonen on kirjoittanut Tanhupalloa yhdessä puolisonsa Olavi Tikan kanssa. Hän on päässyt jo itse katsomaan ensimmäisen jakso, johon hän on tyytyväinen.

– Joonas on ohjauksellaan jalostanut sitä. Koko se maailma on paljon ihanampi kuin osasin kuvitellakaan.

Kokkonen myöntää, että Tanhupallo saattaa ”ilmestyä” puolisolle myös kotioloissa tiukan paikan tullen.

– Tanhupallo ilmestyy ehkä sellaisissa asioissa, jos meidän perheessämme on jotain tapahtumassa. Hyödynnän sitä ovelasti, jos on joku haastava paikka ja jos sen sanoo Tanhupallona, niin hahmon kautta on helpompi puhua vaikeita asioita läpi.

Myös siivoamisen voi karttaa Tanhupallona.

– Olli on tosi siisti ja minulla jää tavarat levälleen. Keplottelen sen avulla kotitöistä, Kokkonen myöntää.

Tanhupallon oma ohjelma alkaa la 11.9. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussaOhjelma on katsottavissa myös C Moressa. Lisää Tanhupallo-materiaaleja mtv-palvelussa osoitteessa: mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja