Mainos

Kirjauutuus: Helpot kodin tekstiilit

Kodin tunnelman muuttaminen tekstiileillä on helppoa ja edullista. Uudet verhot tai tyynynpäälliset saavat ihmeitä aikaan!

Helpot kodin tekstiilit innostaa lukijoita uudistamaan kotia ja kokeilemaan rohkeasti uusia ideoita! Raikas ja selkeä uutuuskirja tarjoaa viisikymmentä houkuttelevaa ohjetta. Kirja jakautuu viiteen osaan: tyynyihin, verhoihin, vuodevaatteisiin, pöytäliinoihin ja istuinten verhoiluun.

Klassisten perusverhojen ja tuolinpäällisten lisäksi kirjasta löytyy moderneja ja omaperäisiä malleja ruotsalaisista rullakaihtimista farkkukankaisiin pöytätabletteihin.

Kirjassa on ideoita myös haasteellisempaan makuun. Pitkäjänteisyyttä vaativan tilkkupeitteen tai kannettavan säkkituolin valmistus sopii hyvin kokeneemmille ompelijoille.

Suuret kuvat ja selkeät ohjeet ovat ymmärrettäviä ja helpon tuntuisia. Ohjeet ja niihin liittyvät kuvat opastavat jokaisessa työvaiheessa. Työohjeiden ohessa annetaan neuvoja kangasvaihtoehdoista, somisteista ja väri- ja kuosiyhdistelmistä, opastetaan välttämään kotiompelijan tavanomaisimpia virheitä ja muokkaamaan ohjeista yksilöllisiä muunnelmia.

Kirjan koonnut Katrin Cargill on englantilainen tunnettu sisustussuunnittelija, joka on vakiinnuttanut maineensa sisustustekstiilien kuningattarena.

"Kokoa lehtileikkeistä suosimiesi tyylien kuva-arkisto ja kerää mieleisiäsi maali- ja kangasnäytteitä. Ennen pitkään huomaat hioneesi itsellesi oman, ainutlaatuisen tyylin", Cargill vinkkaa.

Helpot kodin tekstiilit (kustantaja: Otava)

MTV3-VM (27.3.2006)
Kuvat: Otava

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.