Kimi Räikkönen tarkensi julkisuuteen levinneitä sopimustietoja: "Minusta se ei ole kovin kauan aikaa sitten"

Alfa Romeon suomalaiskuski Kimi Räikkönen jatkaa F1-sarjassa myös kaudella 2021. Alfa Romeo julkaisi niin Räikkösen kuin italialaiskuljettajan Antonio Giovinazzin jatkot perjantaina. Räikkönen korjaili ja tarkensi julkisuuteen levinneitä tietoja hänen sopimukseensa liittyen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Emilia-Romagnan GP Imolan radalla suorana 31.10.-1.11.
La: harjoitukset klo 10.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Emilia-Romagnan GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Alfa Romeo päätti jatkaa samalla kuljettajakokoonpanollaan, mikä on ollut voimassa viime ja tällä kaudella. Räikköselle tuleva kausi on jo uran 19:s F1:ssä.

F1:n verkkosivuille kirjoittavan toimittajan Lawrence Barretton mukaan Räikkönen olisi päättänyt F1-tulevaisuudestaan jo ”jonkin aikaa sitten”.

Perjantaina Räikkönen tarkensi koko kuvion taustoja.

– Jonkun aikaa sitten… tein sen (sopimuksen) keskiviikkoiltana. Minusta se ei ole kovin kauan aikaa sitten, Räikkönen tokaisi F1.com:lle.

– Julkaisimme sen aika pitkälti, kun olimme tehneet sen, mutta joskus nuo jutut vievät aikaa enemmän kuin toisinaan.

Räikkönen kuunteli perheensä mielipiteen jatkon kannalta. Lopullinen päätös tuli kuitenkin Jäämieheltä itseltään.

– Tykkään vielä ajaa ja kisailla. Muiden mielipiteiden takia sitä päätöstä ei ole oikeastaan tehty. Oman fiiliksen mukaan. Ei siinä muuten ollut oikeastaan mitään päätettävää. Ei se ollut niin kovin monimutkaista kuin monet luulevat, Räikkönen sanoi päätöksensä taustoista, summaten:

– Olen huomannut, että osaan ajaa edelleen melko hyvin. Nautin yhä kisaamisesta. Siinä se on oikeastaan yksinkertaisimmillaan.

Lue myös:

    Uusimmat