Kim Kardashian kyseenalaistaa perheensä toiminnan – eivät puuttuneet hänen ja Kanye Westin avioliittoon

Kendall Jenner ja Kim Kardashian loisti Emmy-gaalan lavalla 0:36
Katso, minkälaisissa asuissa Kim Kardashian ja Kendall Jenner loistivat Emmy-gaalassa.

Kim Kardashian avautuu perheensä tosi-tv-ohjelmassa.

Seurapiiritähti Kim Kardashian  kertoi The Kardashians -ohjelman viimeisessä jaksossa avoimesti avioerostaan rap-artisti Kanye "Ye" Westin kanssa.

Kim sanoi siskolleen Khloé Kardashianille, että heidän perheessään ollaan kovin varovaisia toisten parisuhteiden suhteen. Perheenjäsenet eivät halua sekaantua toistensa suhteisiin. Kim kyseenalaisti tämän toimintamallin miettiessään omaa avioliittoaan Westin kanssa.

– Joskus mietin menneisyyttä ja olen, että milloin me puutumme kuvioihin. Siksi olen niin epävarma tästä, Kim sanoi ohjelmassa.

Kim ehdotti ohjelmassa Khloélle, että ehkä heidän täytyy harkita uudelleen tätä jäykkää toimintamallia ja miettiä asiaa aina tapauskohtaisesti.

– Milloin on se aika, kun puutumme sisarustemme elämään ja sanomme, että tämä ei ole ok, Kim kysyi siskoltaan.

– Jos ihmiset olisivat tienneet, millainen parisuhteeni oli, he olisivat ihmetelleet, miten se kesti niin kauan, Kim jatkoi.

Kim on vähitellen paljastanut sen jälkeen, kun haki helmikuussa 2021 eroa Westistä, että liitto Westin kanssa oli kovaa kamppailua. Varsinkin silloin, kun Westin mielenterveysongelmat pahenivat.

Lähde: Yahoo Life

Lue myös:

    Uusimmat