Kim Kardashian ei ole enää virallisesti naimisissa – pitkä avioeroprosessi Kanye "Ye" Westista jatkuu kuitenkin yhä

8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen?

Kim Kardashian on nyt virallisesti naimaton, vaikka avioeroprosessi Kanye Westista ei ole vieläkään täysin päätöksessään. 

Seurapiiritähti Kim Kardashian ja räppäri Kanye "Ye" Westin avioeroprosessi etenee hitaasti eteenpäin, kertoo TMZ. Yhdysvaltalaistuomari hyväksyi kuluvalla viikolla Kardashianin pyynnön siitä, että hänen siviilisäätynsä olisi virallisesti naimaton ja hänen sukunimestään tiputettaisiin pois Westin nimi. Tuomari hyväksyi Kardashianin pyynnön, joten nainen on nyt virallisesti sinkku, ja viralliselta nimeltään Kardashian, eikä Kardashian-West.

Lähteiden mukaan prosessin myötä myös Westin siviilisääty on nyt virallisesti naimaton.

Kardashian osallistui keskiviikkona 2. maaliskuuta oikeuden kuulemiseen videoyhteyden kautta, mutta West ei osallistunut tilaisuuteen lainkaan. Lähteiden mukaan mieltään useasti muuttanut West olisi tällä hetkellä möyntyväinen avioeroon. Kardashian pyysi oikeudelta helmikuussa avioeron nopeuttamista ja syytti ex-puolisoaan prosessin viivyttämisestä.

Kardashian haki avioeroa aviomiehestään Westista 19. helmikuuta vuonna 2021. Ex-pari meni naimisiin vuonna 2014 ja heillä on kolme yhteistä lasta: North, 8, Saint, 6, Chicago, 4 ja Psalm, 2.

Vielä hiljattain West aneli vaimoaan Kardashiania palaamaan luokseen toivoi julkisesti perheensä yhdistyvän vielä. Tilannetta ei muuttanut se, että räppäri tapaili julkisesti jo muita naisia, kuten esimerkiksi näytteljä Julia Foxia, jonka kanssa muusikon suhde tuli päätökseensä hiljattain.

Kardashianin on puolestaan huhuttu viime syksystä lähtien tapailevan koomikko Pete Davidsonia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja