Kiiltävä hiusväri on kevään merkki

Uuden hiusvärin ei halua haalistuvan ennen aikojaan. Oikeilla tuotteilla värin säilyvyyttä voi kuitenkin pidentää. Helmen muuttumisleikkiin saapuneen Marin hiukset käsiteltiin värjättyjen hiusten tuotteilla. Uusi kevätlook oli valmis.

Kampaaja Toni Immo leikkasi Marin hiuksiin lyhyemmän sähäkän mallin ja värjäsi hiukset tummemmalla sävyllä. Uusi hiusväri kaipasi hellävaraista käsittelyä, joten hiuksiin valittiin värjättyjen hiusten shampoo, hoitoaine, naamio ja hoitava kiiltosuihke.

Lipidien määrä hiuksessa vaikuttaa hiuksen vetolujuuteen, käsiteltävyyteen ja kammattavuuteen. Hiuksia värjättäessä lipidien määrä vähenee. Marin hiuksiin valituilla tuotteilla ongelma saatiin kuitenkin korjattua, sillä ne sisälsivät kristallia, joka vastaa hiusten omia lipidejä.

Marille suositeltiin myös hiusnaamion käyttöä kerran viikossa. Naamio on hyvä levittää hiuksiin saunaan mennessä, sillä sen teho paranee lämmössä. Hiukset on kuitenkin suojattava saunassa esimerkiksi pyyhkeellä.

Kiiltoa antava suihke viimeisteli Marin kampauksen. Tuotteen teho perustuu nestemäisten kristallien ja UV-suojan lisäksi kevyisiin hoitaviin öljyihin. Suihkeen voi suihkuttaa hiuksiin vaikkapa ennen hiusten suoristamista tai viimeisteltäessä hiuksia.

Säilytä värjätyn hiuksen hehku

Marin hiuksiin käytettiin Nivean Color CrystalGloss -tuotteita. Tuotteet suojaavat väriä, korjaavat hiusta, antavat kiiltoa ja sisältävät UV-suojan. Tuotteiden sisältämä antioksidantti, riisiöljy, suojaa hiusta vapailta radikaaleilta.

NIVEA Color CrystalGloss -shampoo säilyttää värjättyjen hiusten hehkun jopa kuusi viikkoa. NIVEA Color CrystalGloss -hoitonaamio uudistaa hiusta syvältä ja tekee hiuksista pehmeät.

NIVEA Color CrystalGloss -hoitava kiiltosuihke (150 ml) on kiiltoa antava viimeistelysuihke, joka saa hiukset säihkymään. Suihke sisältää nestemäisten kristallien ja UV-suojan lisäksi kevyitä, hoitavia öljyjä, jotka hoitavat hiuksia ja saavat ne näyttämään terveiltä ja kiiltäviltä.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat