Kihlautuiko Halle Berry salaa?

Oscar-palkittu näyttelijä Halle Berry näyttäytyi uutenavuotena sormus vasemmassa nimettömässään kimmeltäen.

Oscar-palkinnonkin vuonna 2002 pokanneen näyttelijän, Halle Berryn, 45, epäillään kihlautuneen miesystävänsä Olivier Martinezin kanssa.

Berry bongattiin uudenvuodenaattona miesystävänsä seurassa sormus vasemmassa nimettömässään. Pariskunta ei ole vahvistanut tietoa kihlauksesta, mutta heidän lähipiirinsä on aiemmin arvioinut suhteen olevan terveellä ja vakaalla pohjalla.

– Hän on korviaan myöten rakastunut. Hän tietää myös haluavansa viettää loppuelämänsä Olivierin kanssa. Olivier on hänelle se tuki ja turva, jota Halle ei ole tarpeistaan huolimatta saanut aiemmista parisuhteistaan, tuntemattomana pysyttelevä lähde kertoi aiemmin.

Lähipiiri ei luultavasti ole edes ihmeissään, jos Berry ja Martinez ovat tehneet lupauksen avioliitosta.

– Halle on löytänyt sielunkumppaninsa Olivierista ja on vain ajan kysymys, koska he siirtyvät askeleen vakavampaan suuntaan parisuhteessaan, lähde jatkoi.

Halle Berry on ollut aiemmin naimisissa kahdesti. Näyttelijättären ensimmäinen avioliitto David Justicen kanssa päättyi avioeroon vuonna 1997. Sittemmin myös Berryn liitto muusikko Eric Benétin kanssa päätyi eroon virallisesti vuonna 2005.


AVA

Lähde: Radar Online

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja