Kiellettyyn rikollisryhmään liitetty räppäri vangittiin murhan yrityksestä epäiltynä: Poliisi tutkinut jo kuukausia Nastolassa tapahtunutta rikosta

Vuonna 1990 syntynyt rap-musiikin saralla kunnostautunut mies vangittiin tänään todennäköisin syin epäiltynä Lahden Nastolassa viime vuoden lokakuussa tapahtuneesta murhan yrityksestä.

MTV Uutisten tietojen mukaan mies on tullut tunnetuksi gangsteriestetiikkaa viljelevistä rap-kappaleistaan, ja hän on elämänsä aikana myös lusinut vankilassa törkeästä huumausainerikoksesta. Hän on myös ollut tiiviissä yhteyksissä Uniter Brotherhood -rikollisjärjestön kanssa, joka on nykyään lakkautettu oikeuden päätöksellä.

Aiemmin MTV Uutiset kertoi, että sosiaalisen median kuvien perusteella mies on kantanut United Brotherhoodin puolikasjäsenyyttä kantavia liivejä. Hän myös toi esille tukensa liivijengille myös musiikissaan. 

Nykyään mies ilmoittaa ammatikseen rap-musiikkia julkaisevan levy-yhtiön ja vaatemerkin toimitusjohtajuuden.

Poliisi tehnyt töitä kaikessa hiljaisuudessa, pitää tekoa suunnitelmallisena

Tapauksen tutkinnanjohtaja ei kommentoi, liittyykö mieheen kohdistuva rikollisepäily rikollisjärjestöihin tai niitä koskeviin yhteyksiin, vaan toteaa taustalla olleen toisensa entuudestaan tuntemien henkilöiden välinen tilanne. Tapaukseen uskotaan liittyvän useampia henkilöitä.

Tapauksesta on poliisin mukaan tehty rikosilmoitus aikapäiviä sitten.

– Nelisen kuukautta ollaan tutkittu juttua kaikessa hiljaisuudessa, mutta nyt on yksi vangittu, tutkinnanjohtaja toteaa.

Tapauksen tutkinta on kesken, jonka vuoksi poliisi ei juuri halua kommentoida tapausta. Tekoa pidetään kuitenkin murhan yrityksenä sen suunnitelmallisuuden vuoksi.

Kurkista United Brotherhoodin kerhotilaan: Tältä näytti liivijengin olohuoneessa 0:51
Kurkista United Brotherhoodin kerhotilaan: Tältä näytti liivijengin olohuoneessa

Korjattu kirjoitusvirhe otsikosta 13.3. klo 15.09.

Lue myös:

    Uusimmat