Khloé Kardashianin 17 miljoonan euron ökytalo myyntiin – katso millaisen lukaalin tällä hinnalla saa

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian myy luksuslukaalinsa.

Kardashian-klaanin pitkäaikainen kiinteistönvälittäjä Tomer Fridman vihjaa tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin kodin tulevan myyntiin.

Kardashianilla on mahtipontinen ökytalo, joka sijaitsee Calabasasin luksusalueella Los Angelesissa. Hintapyyntö talolle on huikeat 17 289 980 euroa.

Kiinteistönvälittäjä ei sano suoraan, että myyntiin tuleva talo on Kardashianin, mutta antamiensa vihjeiden perusteella yhdysvaltalaislehdet ovat varmoja hänen tarkoittaessaan juuri Khloén taloa.

–Talolla on todellinen historia. Sen omisti alun perin huippujulkkiksen ex-vaimo, joka rakennutti sen itselleen avioeron myötä. Sen jälkeen myimme sen nuorelle poptähdelle, joka on edelleen kuuluisa. Kun hän halusi muuttaa, myin talon lempiasiakkaalleni, jonka nimeä en voi mainita, Fridman kertoo.

Mies sanoo talon olleen Architectural Digest -lehden kannessa samaan aikaan asukkaan siskon talon kanssa.

Vuonna 2016 Khloén ja Kourtney Kardashianin kodit esiteltiin kyseisessä lehdessä. He asuvat saman kadun varrella. Tuolloin Khloén paljasti ostaneensa talon Justin Bieberiltä vuonna 2014. Bieber puolestaan osti talon näyttelijä Eddie Murphyn ex-vaimolta, joka sai talon avioeron myötä.

Fridman myös kertoo, että talon sisutuksen on suunnitellut Martyn Lawrence Bullard, joka on Kardashianeiden luottosisustaja.

Kiinteistönvälittäjä kuvailee talon olevan täysin yksityisalueella, jonka sisäpihalle ei näy muuten kuin helikopterista.

Khloé asuu talossaan tyttärensä True Thompsonin kanssa. Kardashian erosi puolisostaan Tristan Thompsonista pettämisskandaalin seurauksena. Yhdessä ollessaan Kardashian asui osittain Clevelandissa, jossa Thompson pelasi koripalloa. Ex-parin välien kerrotaan lähentyneen viime aikoina.  

Keeping up with the Kardashians -sarjan uusimmissa jaksoissa Khloé suunnitteli jopa uutta lasta pettäjä-exänsä kanssa.

Lähde: People. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja