Khloé Kardashianilta poistettiin kasvoista kasvain: "Tulette näkemään kasvoillani laastareita"

Tristanin pettämiskohu selviää siskoksille 0:40
Keeping Up With The Kardashians -sarjassa Khloé Kardashianin ex-kumppani Tristan Thompsonin pettämiskohu selvisi Kardashianin siskoksille.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashianilla on ollut terveyshuolia aiemminkin.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashianilta, 38, poistettiin kasvain kasvoiltaan lähes 20 vuotta sen jälkeen, kun hänen selästään löytyi melanoomaluomi.

Kardashian kirjoitti Instagramin tarinat-osiossa 11. lokakuuta, että kahden lääkärin tutkimisen ja koepalojen ottamisen jälkeen hänelle kerrottiin, että se mitä, molemmat hänen kasvoissaan näkivät, oli todella harvinaista hänen ikäisellään.

– Muutama päivä myöhemmin minulle kerrottiin, että kasvoistani täytyy välittömästi poistaa kasvain, Kardashian kirjoitti englanniksi.

Ennen poistoa kasvain oli ollut Kardashian kasvoissa 7 kuukautta ja kasvanut. Leikkauksella saatiin kuitenkin koko kasvain poistettua.

– Olen nyt keskellä paranemisprosessia. Tulette näkemään kasvoillani laastareita ja sitten, kun saan luvan, niin näette todennäköisesti myös arven. Ja kolon, josta kasvain on poistettu. Siihen asti toivon, että nautitte siitä, miten upeilta saan nämä laastarit näyttämään, Kardashian kirjoitti Instagramissa.

Kardashian neuvoi seuraajiaan käymään usein tarkistuksissa ja kertoi kokemuksiaan ihosyövästä.

– 19-vuotiaana minulla oli melanooma selässäni, ja sekin poistettiin leikkauksella. Olen ihminen, joka käyttää aurinkovoidetta joka päivä uskollisesti, joten kukaan ei ole vapautettu näistä asioista, Kardashian kirjoitti.

Vuonna 2016 hän kertoi katsojille perheensä E!-showssa, että hänen rintakehässään oli luomi, josta otettiin koepala.

– Onneksi se oli hyvänlaatuinen. Minulla ei ole ollut ongelmia vuosiin, mutta halusin jakaa kokemukseni kanssanne, joten jos huomaatte, että jokin ei näytä oikealta, niin ryhdytte toimiin ja pidätte terveydestänne huolta, Kardashian sanoi ohjelmassa.

Kardashian on kahden lapsen äiti. Hänellä on tytär True, 4, ex-kumppaninsa, koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa ja 2-kuinen poika, joka on myös Thompsonin kanssa, mutta saatu sijaissynnyttäjän avulla.

Alla olevassa kuvassa on Kardashianin 4-vuotias tytär True.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 


Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat