Kevin Magnussen tuohtui F1-kisajohdolle – paljasti kilpaveljensä viheliään tempun: "Saatava ajaa tuolla p*skalla"

Haas-kuski Kevin Magnussen ilmaisi tuohtumuksensa FIA:n ja F1:n kisajohtoon Montrealin osakilpailun jälkeen, kun hän joutui pysähtymään varikolle korjauttamaan etusiipensä vääntynyttä päätylevyä.

Mercedeksen Lewis Hamiltonin kanssa yhteen ensimmäisellä kierroksella osuneelle Magnussenille vilkutettiin radanvarrelta mustaoranssia lippua, joka ohjaa kuljettajia käyttämään autoa varikolla korjattavana uuden, täksi kaudeksi voimaan tulleen säännön mukaisesti.

Oranssimustaa lippua näytetään kuljettajalle, jonka autossa havaitaan vakava mekaaninen vika tai auton rungossa on helposti irtoava osa, joka voi aiheuttaa vaaraa muille kuskeille.

Alpine-kuski Esteban Ocon, joka ajoi sillä hetkellä Magnussenin takana, otti radiollaan yhteyttä talliinsa tuodakseen esiin turvallisuushuolia vaurioituneesta Haasista.

Kisan jälkeen tanskalaiskuski paljasti, että Ocon tarkoituksella vitsaili vahingon olleen paha, tietäen kilpailuvalvonnan puuttuvan asiaan.

– Juttelin juuri Oconille. Hän vain vitsaili, miten kertoi FIA:lle vahingon olleen todella paha, Magnussen sanoi ärtyneenä.

– Jos tiedät voivasi vaikuttaa FIA:an tuolla tavalla, aiot tietysti tehdä niin, eikö niin? Hän teki juuri näin, enkä ota häneltä mitään pois.

– Mutta meidän on saatava ajaa tuolla p*skalla. Se ei ole mitään. Olin hyvässä vauhdissa, auto oli kunnossa. Etusiipi oli turvallinen, eikä mitenkään irrallaan.

Magnussen jäi Kanadassa 17. sijalle. Ocon oli puolestaan kuudes.

Lähde: Crash.net

Juttua päivitetty kello 16.58 – Kuljettajien sijoitukset korjattu.

Lue myös:

    Uusimmat