Kevin-koira kuoli vain päiviä Guinness-ennätyksen jälkeen

Mistä oireista voi tunnistaa koiran lämpöhalvauksen? 2:21
KATSO MYÖS VIDEO: Näin tunnistat koiralle hengenvaarallisen lämpöhalvauksen!

Maailman korkeimman koiran tittelin haltuunsa saanut 3-vuotias tanskandoggi kuoli vain päiviä ennätyksen kirjaamisen jälkeen, kertoo New York Post.

3-vuotias tanskandoggi Kevin sai kesäkuussa nimiinsä maailman korkeimman koiran tittelin. Ennätyksistä kirjaa pitävä Guinness World Records kertoi koiran säkäkorkeuden olevan 96,52 senttiä.

Takajaloilleen noustessaan sillä on pituutta 180 sentin verran.

Videolla esitellään Kevin-koira touhuissaan.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suru-uutinen kaikille

Valitettavasti muutamaa päivää myöhemmin saatiin suru-uutisia: Kevin oli sairastunut yllättäen, joutunut leikkaukseen ja menehtynyt.

– Olemme kaikki murtuneita Kevinin vuoksi, kommentoi omistaja Tracy Wolfe Guinness Word Recordsille lähettämässään tiedotteessa.

Kevin asui Yhdysvaltain Idahossa perheensä kanssa, johon kuuluu Tracy ja hänen aviomiehensä sekä heidän kaksi alakouluikäistä lastaan.

– Olemme niin iloisia siitä, että se pystyi rikkomaan ennätyksen ja että siinä oli niin paljon valoa. Se jumaloi saamaansa huomiota. Toivon, että nämä jättimäiset koirarodut ja ylipäätään kaikki koirat voisivat elää pidempään kuin elävät. Aikaa ei ole koskaan riittävästi.

Guinnessin ennätysten kirjan tiedottaja kommentoi New York Postille, että järjestössä ollaan hyvin surullisia Kevinin odottamattoman kuoleman johdosta.

Tiedottaja kertoo omistajan ja eläinlääkäriklinikan tiimin tehneen kaikkeensa, jotta koira jäisi henkiin. 

Katso myös video: Tällä kikalla tunnistat koiran nestehukan!

Tällä kikalla tunnistat koiran nestehukan 1:03
Tällä kikalla tunnistat koiran nestehukan

Lue myös:

    Uusimmat