Kevään suosikkituote menee nyt kuumille kiville – myydään käytettynä päivissä

Polkupyörät kesäkuntoon - liikkeelle sähköllä vai ilman? 7:47
KATSO MYÖS VIDEO: Näin polkupyörä huolletaan kesäkuntoon!

Käytettyjä polkupyöriä ostetaan ja myydään nyt hanakasti, kertoo Tori.fi-sivusto tiedotteessaan.

Kevät tietää pyöräilykauden alkua, ja se näkyy ostosesonkina netin myyntisivustoilla. Käytettyjen tavaroiden myyntipaikka Tori.fi kertoo tiedotteessaan, että käytettyjen polkupyörien menekki on juuri nyt suorastaan villiä. Polkupyörien myyntiaika on palvelun mukaan tällä hetkellä yhdestä kolmeen vuorokautta.

Kyseessä on myyntiajan mediaani. Laskelmassa ei huomioida kaikkien nopeimmin sivustolta poistuvia myynti-ilmoituksia eikä niitä ilmoituksia, jotka ovat olleet palvelussa näkyvillä todella pitkään.

Tori.fi kertoo, että tämän hetken trendejä näyttäisivät olevan potkupyörät, aikuisten Jopot sekä lasten Woom-pyörät.

Kannattaa olla oikeaan aikaan liikkeellä

Torin johtaja Jenni Tuomisto kertoo tiedotteessa, että käytettyä tavaraa myydessä tavara liikkuu sesongin aikaan aivan eri tahtiin kuin sen ulkopuolella. Onkin tärkeää olla oikeaan aikaan liikkeellä.

– Esimerkiksi polkupyörien mediaani myyntiaika on Torissa joulukuussa 11 vuorokautta. Kun taas maalis–toukokuussa nopeimmat ilmoitukset tehoavat niin nopeasti, että yksi vuorokausi mahtuu mediaaniin, hän sanoo.

Aiemmin olemme kertoneet, että myös kirpputorilla vaatteitaan myyvän on hyvä tiedostaa, että suomalaiset kirpputorit elävät vahvasti vuodenajoissa kiinni. Jos mietit, mitä laittaisit myyntiin, mieti siis, mitä itse ostaisit juuri nyt – sitä muutkin todennäköisesti ostaisivat. Loppusyksystä suksia ja talvivaatteita, loppukeväästä kesämekkoja ja sup-lautoja.

Katso myös: Muista myös kypärä pyöräillessäsi – millainen on hyvä pyöräilykypärä?

Mikä on hyvän pyöräilykypärän kriteeri? Kävimme Liikenneturvan asiantuntijan kanssa kypäräkaupoilla testaamassa erilaisia malleja. 2:18
Mitä ero on halvalla ja kalliimmalla pyöräilykypärällä? Voiko pyöräilykypärää käyttää, jos se vaikka putoaa maahan?

Lähde: Tori.fi

Lue myös:

    Uusimmat