Fanni vei vanhoja vaatteita kirppikselle ensimmäistä kertaa – asiantuntija vinkkaa, mitkä vaatekappaleet myyvät nyt hyvin

Fanni vei vanhoja vaatteita kirppikselle ensimmäistä kertaa – asiantuntija vinkkaa, mitkä vaatteet myyvät juuri nyt 5:32
Kannoimme muutamia vanhoja vaatteita Siisti Kirppiksen omistajan Ekaterinan arvioitavaksi. Videolta löytyy myös vinkkejä kirppisvaatteiden hinnoitteluun ja esillepanoon.

Selvitimme, mitä vaatteita kannattaa nyt viedä kirpputoreille myyntiin ja saimme käytännönläheisiä vinkkejä vanhojen vaatteiden oikeaoppiseen hinnoitteluun.

Suomalaisten vaatekaapit ja -huoneet pursuavat vaatteista. Tosiasiassa moni käyttää omistamistaan vaatteista vain murto-osaa ja loput unohtuvat hyllyn perukoille pölyttymään. Monen kellareissa saattaa myös olla säkkikaupalla vaatteita, joita ei enää käytä, mutta joiden lopullisesta kohtalosta ei ole vielä päättänyt.

Kirpputorit ovat nostattaneet viime vuosina valtavasti suosiotaan. Kirppiksillä shoppailu on nykyisin ekologisen ja muotitietoisen ihmisen valinta. Miksi et siis varaisi pöytää naapurustosi kirpputorilta ja pistäisi vanhoja Leviksiä ja kesämekkoja myyntiin? Uudessa kodissa vanhat vaatteesi voivat saada uuden elämän.

Talvivaatteet myyvät nyt hyvin

Vierailimme Jätkäsaaren sydämessä sijaitsevalla Siisti Kirppiksellä kysymässä asiantuntijan vinkkejä vanhojen vaatteiden myyntiin, hinnoitteluun ja esillepanoon. Siisti Kirppis on erikoistunut myymään tämän hetken trendin mukaisia nykyaikaisia vaatteita.

– Pääasiakasryhmämme on nuoret ja lapsiperheet, Siisti Kirppiksen omistaja Ekaterina Evtikhevich kertoo.

Ekaterina on pyörittänyt Siisti Kirppistä jo lähes neljän vuoden ajan.

– Muistan, että noin viisi vuotta sitten ei ollut kovin kivoja kirpputoreja. Ne olivat yleensä jossain pimeissä kellareissa ja niissä haisi pahalta. Päätin, että miksi en voisi perustaa omaa kirpputoria, joka on siisti ja valoisa, Ekaterina muistelee aikaa ennen omaa kirpputoriaan.

Tällä hetkellä kirpputoreilta etsitään erityisesti edullisia talvivaatteita. Myyjän on hyvä tiedostaa miettiessään, mitä vaatteita kannattaa nyt pistää myyntiin, että suomalaiset kirpputorit elävät vahvasti vuodenajoissa kiinni.

Loppusyksystä kannattaa siis pistää myyntiin vanhat talvitakit, toppavaatteet, pipot ja lämpimät neuleet, koska niitä kirpputoreilta nyt etsitään. Kesäiset mekot ja shortsit kannattaa viedä säilöön odottamaan loppukevään sesonkia.

– Aina mieti, että mitä ostaisit itse, Ekaterina vinkkaa.

Ekaterina antaa yllä olevalla videolla parhaat ammattilaisen vinkkinsä onnistuneeseen kirpputorimyyntiin. Hän myös kertoo, millä tavalla vaatteet kannattaa hinnoitella, jotta saat kotiutettua parhaimmat mahdolliset voitot kirpputorilla myytävistä vanhoista vaatteista.

Lue myös:

    Uusimmat