Keskustan puheenjohtajaehdokkaat kohtasivat MTV:n tentissä – "ei keskustasta populistiliikettä saa"

Keskustan puheenjohtaja ratkeaa viikonloppuna – Viiden jälkeen tentissä ehdokkaat Katri Kulmuni ja Annika Saarikko 11:42

Keskusta valitsee seuraavan puheenjohtajan tulevana viikonloppuna Oulussa pidettävässä puoluekokouksessa.

Keskustavaikuttajille tehdyssä MTV Uutisten kyselyssä Annika Saarikkoa on kannattanut noin puolet keskustalaisista, joten hän on toistaiseksi voittajasuosikki.

KärkiehdokkaatKatri Kulmuni ja Annika Saarikko kohtasivat tänään Viiden jälkeen ohjelmassa.

– Minä luotan keskustan kenttään. Vuosi sittenkään en kyselyissä briljeerannut, mutta niin vaan kenttä minulle silloin luottamuksen antoi. Sitä haen tälläkin kertaa, Kulmuni sanoi.

Kumpia olette valmiita houkuttelemaan porvareita vai populisteja?

– Keskustaan mahtuu kyllä molempia, mutta irtisanoudun siitä, että ei keskustasta populistiliikettä saa. Mutta ne, jotka ovat tähän asti kannattaneet populisteja, toivottavasti malttavat kuunnella ongelmien latelun sijaan myös ratkaisuja. Niitä keskusta haluaa esitttää, Saarikko linjasi.

– Minä tavoittelen senkaltaista liikettä, joka on alueellisesti tasa-arvoinen, syvän vihreä ja tekee jatkuvasti edistyksellisiä asioita. Keskusta nousee kyllä vielä Suomen suurimmaksi, mutta se valta itsessään ei ole tärkeä vaan ne asiat, joiden puolesta me olemme, Kulmuni sanoi.

Katso kaksikon koko kohtaaminen videolta!

Lue myös:

    Uusimmat