Mainos

Keskustan Anttila: Ruoka-avusta korvaus

Keskustan varapuheenjohtajan Sirkka-Liisa Anttilan mielestä Suomen on vaadittava korvaus Venäjälle toimitettavasta ruoka-avusta. Anttila kirjoittaa Hämeen Sanomissa, että Suomen ja EU:n on yhdessä sovittava strategiasta, jolla elintarvikkeiden maksuksi peritään raaka-aineita tai muita vastikkeita.

Anttilan mukaan ruoka-avusta maksaminen on perusteltua, koska luonnonvaroiltaan maailman rikkaimman maan vastikkeeton auttaminen ei ole oikeudenmukaista.

Keskustanuoret tuomitsevat korvauksen

Keskustanuoret paheksuvat keskustan puoluejohdon viime päivien esiintymisiä ja kannanottoja. Iisalmessa tänään kokoontunut Nuoren keskustan liiton hallitus arvostelee sekä puoluejohtaja Esko Ahon, eduskuntaryhmän puheenjohtajan Aapo Saaren että varapuheenjohtaja Sirkka-Liisa Anttilan toimia.

Keskustanuoret tuomitsevat mm. Anttilan esityksen Venäjälle annettavan ruoka-avun sitomisesta vastikkeellisuuteen. Nuorten mielestä humanitaarinen apu menee suoraan hädässä oleville yksittäisille ihmisille, ja sen sitominen muihin tahoihin on epäinhimillistä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.