Mainos

Kesän herkulliset karkkivärit ovat täällä – katso inspiroivat uutuudet!

Piristä kotia herkullisilla karamelliväreillä! Raikas pinkki, turkoosi ja limenvihreä tuovat kesäistä ilmettä huoneisiin.

Karamelliväreissä kylpevä kesä on enää kivenheiton päässä. Hehkuva pinkki, turkoosi ja limenvihreä piristävät nyt kesäkodin sisustusta. Yksiväristen pintojen rinnalla näkyy runsaasti näyttäviä kuvioita.

Kukkaloistoa ja raikkaita raitoja

Kesä puhkeaa kukkaan Dolce-satiinipussilakanasetin vesivärimäisessä kuosissa. Tyyliä täydentävät frilloin koristellut pinkit Leeni-tyynyt. Sävyjen koko kirjo piirtyy upeasti esille valkoista Fiona-senkkiä vasten. Rottinkikoreissa ja hyllyillä on runsaasti säilytystilaa pikkutavaroille.

Raikkaita raitoja suositaan ennen muuta matoissa. Napakka Siesta- puuvillamatto on saatavana sekä käytävä- että olohuonekokoisena. Rouheapintainen, pyöreä Pilke-puuvillamatto on loistovalinta rohkeita värejä rakastavalle.

Suomen suven herkullisin kattaus

Herkullisen värisillä Kastehelmi-astioilla on helppo loihtia kattaus, jossa silmä lepää. Oivan Toikan suunnittelemaan klassikkosarjaan kuuluu lautaset, kulhot ja kakkuvadit kahvihetkiin.

Uutena tulokkaana ovat jalalliset jälkiruokakulhot. Valittavana on viisi kaunista väriä.

Lue myös:

Artikkelin tarjoaa:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat