Mainos

Sisustuksen suosikkitrendi päivittyy kotiin helposti – katso inspiroivat uutuudet!

Kevään sisustuksessa näkyvät nyt marokkolaiset vaikutteet! Värikarttaa hallitsevat raikkaat turkoosin sävyt, jotka hehkuvat mustaa, harmaata ja valkoista taustaa vasten.

Marokko on suosittu trendi tämän kevään sisustuksessa ja eksoottista tunnelmaa on helppo luoda kotiin pienellä päivityksellä, kuten tekstiileillä ja pienillä somisteilla.

Mosaiikkikuoseja ja siksak-kuvioita

Itämainen tuulahdus syntyy runsaskuosisin tekstiilein. Jo pienillä yksityiskohdilla päivität kodin ilmettä helposti. Mustavalkoisella, kukkakirjailulla Souss-taftityynyllä tai mosaiikkikuosisilla Kelim-tyynynpäällisillä saat kotisohvalle tai nojatuoliin jännittävää pilkettä.

Turkoosi-sininen siksak-kuosinen Marrakech-päiväpeite tai polttopainetut Agadir-verhot ovat loistavia valintoja, kun haluat höystää sisustusta rohkeammin Marokko-maustein. Läpikuultavat, kauniisti poimuttuvat verhot voit valita turkoosina, harmaana ja luonnonvalkoisena.

Koristeellisuus kunniaan!

Casablancan kaiut kumahtelevat myös piensisustuksessa. Avainsanana on voimakas dekoratiivisuus. Valkoinen, pitsimäisesti koristeltu Fatima-lyhty tai hopeanhohtoinen Shanna-lyhty tuovat kotiin eksoottista tunnelmaa. Molemmat sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Valkoinen, tilanjakaja toimiva Yelina-sermi ja hopeanvärinen Myriam-teräspöytä puhuttelevat itämaisen tyylin ystäviä.

Viimeisen silauksen Marokon innoittamaan sisustukseen luot ikivihreillä sisustuspuilla. Valitse näyttävä bambu, limoviikuna tai palmu. Kaikilla niistä on korkeutta vähintään metri.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja