Kelly Osbournelle vauva homoystävän kanssa?

Kelly Osbourne toivoisi tulevansa jo äidiksi. Lapsen isäkandidaattikin olisi selvillä, nimittäin Kellyn paras homoystävä.

– Olen kyllästynyt kaikkiin heteromiehiin. Tahtoisin lapsen yhdessä homoystäväni Naten kanssa. Olisimme täydelliset vanhemmat, ja äitini rakastaa ajatusta lapsesta, Kelly Osbourne kertoo.

Ozzy ja Sharon Osbournen tyttärellä Kellyllä ei ole ollut aiemmin onnea rakkaudessa. Hän kihlautui vuonna 2008, muusikko ja malli, Luke Worrallin kanssa. Kihlaus kuitenkin purkautui viime vuonna, koska Kelly sai tietää, että Luke oli pettänyt häntä erään mallikaunottaren kanssa. Luke oli tavannut naisen heidän yhteisellä kuvausreissullaan.

Eron jälkeen Kelly päivitti Facebook-päivityksiään ahkerasti:

-Luke Worran saa minut voimaan pahoin.

Muutama kuukausi eron jälkeen hän esiintyi Ellen DeGeneres Showssa, ja paljasti, että hänen sydämensä oli särkynyt ensimmäistä kertaa.

Sittemmin nainen on löytänyt rinnalleen uuden poikaystävän, englantilaisen muusikon, Rob Damianin. Kuitenkin edellinen sydänrikko mielessä, hän haluaa edetä mahdollisimman hitaasti tässä uudessa suhteessa.

Kelly esiintyi muutama vuosi sitten Amerikan Tanssii Tähtien Kanssa - ohjelmassa. Kilpailun aikana hän hoikistui ja löysi uudet terveellisemmät elämäntavat. Hän sanoo uuden vartalon, ja koko hyvinvoinnin myötä, jättäneensä päihteet pois elämästään.

– Otin liikaa paineita vartalostani, mutta nyt ymmärrän, että toimin väärin. Tällä hetkellä voin hyvin, ja olen todella tyytyväinen itseeni.

MTV3/Helmi

Lähde: Popeater.com

Kuva: GettyImage

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja