Kelly Osbourne säväyttää Madonnan suunnittelemissa vaatteissa

Muusikko Kelly Osbourne valittiin Madonnan ja tämän tyttären Lolan suunnitteleman Material Girl -malliston keulakuvaksi. Ensimmäiset kuvat mallistosta on nyt julkistettu.

Kypsään 26 vuoden ikään ehtinyttä Kelly Osbournea voi hädin tuskin tytöksi kutsua, mutta hänet on valittu Madonnan ja tämän tyttären Lourdesin (Lolan) Material Girl -malliston keulakuvaksi.

Kuvissa näkyvät myös Kellyn tatuoinnit, joista Lola ja Madonna intoilivat ilmoitettuaan valitsevansa Kellyn malliksi.

– Kelly edustaa todellista Material Girliä. Hän on mukaansatempaava, cool ja hänellä on uniikki tyylitaju, jota Lola ja minä rakastamme, Madonna perustelee.

Kelly kertoi People-lehdelle mallistossa olevan todella paljon juttuja, jotka sopivat hänen tyyliinsä. Suosikikseen hän mainitsee malliston asusteet ja kaikki vaatteet, joissa on printtikuoseja, kuten leopardin täpliä. Kelly on myöntänyt ottaneensa tyyliinsä paljon vaikutteita 80-luvun Madonnasta.

– Odotan yhä, että joku tulee nipistämään minua ja herättämään minut unesta. En voi uskoa, että olen päässyt työskentelemään Madonnan ja Lolan kanssa. Pidän mallistossa siitä, että se on suunnattu kaikille naisille, ei vain nuorille tytöille. He ovat tehneet huippumuodista edullista ilman oikoteitä. Ja vaatteet ovat niin minun tyylisiäni, Kelly hehkuttaa.

MTV3/Helmi

Lähde:Dailymail.co.uk

Kuvat: Splash News

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja