Kelly Brook suunnitteli alusvaatemalliston uhkeille naisille – katso kuumat kuvat!

Kelly Brook on aina ollut ylpeä kurveistaan. Nyt nainen esittelee uhkeille naisille suunnatun alusvaatemallistonsa, joka tukee ja korostaa naisellisia muotoja.

Kuumista kurveistaan ja tiimalasivartalostaan tunnettu brittimalli ja -näyttelijä Kelly Brook, 32, ylpeänä esittelee uhkeille naisille suunnattua alusvaatemuotia.

Brook suunnitteli itse malliston New Look -alusvaatemerkille Isossa-Britanniassa. Kyseinen mallisto on hyvin tervetullut markkinoille: esimerkiksi suomalaisista naisista noin 70–80 prosenttia käyttää liian pieniä rintaliivejä. Useimmiten liivin ympärys on liian suuri ja kuppikoko liian pieni.

– Nämä sopivat minulle. Minulla on kurveja. Monilla naisilla on kurveja, joten haluan suunnitella juuri heille alusasuja, Brook kuvaili Telegraph-lehdessä.

Toisin kuin monet muut Hollywood-kaunottaret, Brook ei ihannoi laihuutta. Nainen on erittäin ylpeä muodokkaasta vartalostaan – se saa hänet tuntemaan olonsa seksikkääksi. Brook onkin poseerannut ilman rihman kiertämää Playboyssa sekä eläinsuojelujärjestön rohkeassa kampanjassa täysin alasti.


Lähde ja kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja