Kauris-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2017

Katso, mitä vuosi 2017 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

Rakkaus

Rakkaussuhteesi voi paremmin, kun annat rakkauden virrata omia aikojaan, etkä yritä määräillä sydäntäsi liian paljon. Työkiireet voivat tänä vuonna viedä sinua helposti mukanaan, eikä sinulla ole välttämättä tarpeeksi aikaa rakkaimmallesi. Toisaalta se voi olla suhteellenne myös hyväksi, sillä rakkaus vain vahvistuu, kun ette nyhjää aivan koko aikaa yhdessä, vaan ehditte välillä myös kaivata toisianne.

Sinkkukauriiden voi olla tänä vuonna vaikeaa löytää pysyvää kumppania itselleen, vaikka halu vakiintumiseen olisikin kova. Yksin et siitä huolimatta joudu olemaan, jollet sitä ehdottomasti halua. Sinun täytyy vain varautua siihen, ettei mitään vakavaa suhdetta välttämättä synny, ja parempi niin, jollei vastapuoli tunnu kaikin puolin oikealta.

Perhe ja ystävät

Tänä vuonna sinun täytyy yrittää hillitä kielteisiä tunteitasi. Stressi voi saada tunteesi helposti kiehumaan yli, ja silloin purat paineitasi perheeseesi ja ystäviisi. Jonkun perheenjäsenen terveydentilakin saattaa aiheuttaa sinulle ylimääräistä huolta.

Työ ja ura

Kauriit ottavat työasiat vakavasti, välillä liiankin vakavasti. Sinuun voikin aina luottaa, sillä sinä myös teet niin kuin lupaat, ja usein vielä enemmän. Siksi sinulle kasautuukin helposti enemmän töitä kuin yksi ihminen pystyy tekemään. Toisaalta sinun työpanostasi myös arvostetaan, ja siksi ylennyksen tai palkankorotuksen, tai molempien, mahdollisuus on tänä vuonna suuri.

Opiskelu

Opiskelut sujuvat sinulta nyt hyvin, kunhan vain olet valmis tekemään kovasti työtä opintojesi eteen ja pidät annetuista aikatauluista kiinni. Saatat tänä vuonna innostua myös täydentämään aiempia opintojasi tai ehkäpä opiskelemaan kokonaan uutta alaa.

Raha

Tänä vuonna sinun on syytä pitää menosi kurissa, ettet ajaudu taloudellisiin vaikeuksiin. Järkevintä on panna rahaa säännöllisesti säästöön, niin et joudu ihan heti pulaan mahdollisten rahavaikeuksienkaan kohdatessa.

Terveys

Työt saattavat väsyttää sinua kevään aikana niin henkisesti kuin fyysisestikin. Sinun kannattaakin paitsi levätä ja rentoutua myös liikkua säännöllisesti. Vaikka liikunta vie energiaa, se samalla myös kasvattaa voimaa jaksaa.

Uudenvuodenlupaus

Kauniit esineet ovat sinun heikkoutesi. Lupaa kuitenkin olla tuhlaamatta rahaa turhuuksiin.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja