Kaunis meikki syntyy huolellisesta pohjustuksesta

Meikkivoide levittyy kauniisti, kun iho sen alla on hyvin hoidettu ja kosteutettu. Hyvän huolenpidon lisäksi apuna voi käyttää meikinpohjustukseen tarkoitettuja voiteita.

Hyvin hoidettu iho on kauniin meikin lähtökohta. Juonteisiin ja laajentuneisiin ihohuokosiin ei kuitenkaan paraskaan hoito välttämättä auta. Tällöin on hyvä turvautua markkinoilla oleviin meikinalusvoiteisiin, jotta meikistä kaikesta huolimatta tulisi kaunis, siisti ja kestävä.

Meikinalusvoidetta levitetään aina kosteusvoiteen päälle. Tärkeää on, että annat kosteusvoiteen ensin imeytyä rauhassa, jonka jälkeen meikinpohjustusvoide levittyy paremmin.

Voidetta voi levittää koko kasvoille, mutta sitä voi käyttää myös paikallisesti peittämään juonteita ja huokosia. Älä käytä voidetta liikaa, sillä silloin tulos ei välttämättä ole toivotunlainen. Monet meikinalusvoiteet jättävät yleensä ihon mattapintaiseksi, joten niitä voi käyttää estämään kiiltoa, erityisesti herkästi rasvoittuvalla kasvojen T-alueella: otsalla, nenällä ja leuassa. Meikki levittyy kauniimmin ja pysyy paremmin paikoillaan, kun alla on hyvä meikinpohjustusvoide.

Kokeile seuraavia tuotteita:

Lumenen Beauty BaseMeikin Pohjustusvoide tasoittaa ihon kauniin himmeäksi ja säilyttää meikin kuulaana ja raikkaana. Pohjustaa rasvoittuvan ihon mattapintaiseksi sekä saa ihohuokoset näyttämään pienemmältäVoiteen sisältämä C-vitamiini auttaa kirkastamaan ihon sävyä ja puolukansiemenöljy edistää tehokkaasti ihon uusiutumista, n.13,90 e/25 ml.

L'Oréal Paris'n Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer -pohjustusvoide silottaa ja tasoittaa ihon pinnan sekä sävyn antaen samalla loistavan pidon meikille koko päiväksi. Voit pohjustaa myös huulen ja luomet, 13,50 e/15 ml.

Goshin Anti-wrinkle Velvet Touch -meikinalusvoide täyttää juonteet ja laajentuneet ihohuokoset sekä jättää ihon mattapintaiseksi ja sileäksi, 16,90 e/30 ml.

Biolinen Supreme Lift Filler Q10 on seerumi, jonka hyaluronihapot tuovat täyteläisyyttä kasvoille. Hyaluronihapon ja täyttävien polymeerien ansiosta seerumi silottaa kasvojen ihon täyttäen juonteet sisältä päin. Seerumi sopii meikinalustuotteeksi sen silottavan liftauksen vuoksi, jolloin meikistä tulee pitkäkestoisempi, 92,20 e/30 ml.

Maybellinen Instant Anti-Age Smoother -pohjustusvoide lupaa silottaa ihoa ja häivyttää juonteita sekä pieniä ihovirheitä sekä tasoittaa ihon sävyä, 11,50 e/25 ml.

Teksti: Hannakaisa Taskinen

Kuvat: Shutterstock ja valmistajat

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja