Kaunarit-Deaconin näyttelijä Sean Kanan Mia Ehrnroothin haastattelussa – paljastaa, mikä innosti alalle

Kaunarit-tähti Sean Kanan haastattelussa 7:40
Kaunarit-tähti haastattelussa sarjan kulisseissa

Mia Ehrnrooth pääsi haastattelemaan Sean Kanania. 

Salatut elämät -sarjan Cindynä tunnetuksi tullut näyttelijä Mia Ehrnrooth piipahti taannoin Yhdysvalloissa ja vieraili yhdessä Kauniit ja rohkeat -sarjan kohtauksessa. Ehrnrooth nähdään kohtauksessa yhdessä Sean Kanan näyttelemän Deacon Sharpen kanssa.

Hän pääsi vierailunsa yhteydessä haastattelemaan näyttelijäkollegaa. Kanan paljasti Ehrnroothille, mikä sai hänet aikoinaan ryhtymään näyttelijäksi. 

– Kun olin pieni, minua kiusattiin paljon. Turvapaikkani oli paikallinen elokuvateatteri. Clint Eastwood Lainsuojatomien Josey Walesina, Rocky Balboa ja Obi-Wan Kenobi olivat varhaisia mentoreita. Halusin näyttelijäksi heidän ansiostaan, hän kertoo.

Salkkareiden Cindyn ja Kaunareiden Deaconin tarinoissa suosikkisaippuasarjoissa on paljon yhtäläisyyksiä. Kaunareissa Yhdysvalloissa esitettävissä jaksoissa Deacon palasi vankilasta viiden vuoden jälkeen takaisin kuvioihin. 

– Hän yrittää epätoivoisesti saada elämäänsä jälkeen kasaan. Ei ole montaa henkilöä, jotka haluavat antaa hänelle mahdollisuuden, Kanan paljastaa. 

Yksi Kananin tunnetuimmista rooleista oli vuonna 1989 Karate Kid III -elokuvassa Karate Kidin vastustajana Mike Barnesina. Tänä syksynä hän uusii roolinsa Cobra Kai -sarjan viidennellä kaudella. 

– Se oli mahtavaa. Oli epätodellista toistaa rooli 35 vuoden jälkeen. En ikinä uskonut, että näyttelisin hahmoa uudestaan, hän hehkuttaa. 

Kanan kertoi haastattelussa myös, mitä tietää Suomesta. Katso haastattelu englanniksi: 

Kaunarit-tähti Sean Kanan vastaa fanikysymyksiin 1:10

Alla olevalta videolta näet koosteen Ehrnroothin ensimmäisestä vierailusta Kaunarit-studiolla:

Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth vieraili Kaunarit-studiolla – katso koostevideo 14:10

Näin hän kuvaili tunnelmaa studiolla: 

Mia Ehrnrooth kertoo, millainen ilmapiiri Kaunarit-kuvauksissa vallitsi 1:10

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat