Kauko Röyhkän Facebook-statuksista julkaistaan kirja

Muusikko ja kirjailija Kauko Röyhkä tunnetaan persoonallisista Facebook-päivityksistään. Nyt miehen parhaat status-päivitykset kootaan yksien kansien väliin kirjaksi.

Rock-muusikko ja kirjailija Kauko Röyhkä on ahkera sosiaalisen median käyttäjä. Miehen omalaatuiset Facebook-päivitykset ovat herättäneet toisinaan laajempaakin huomiota, ja miehen äänitorvena toimivalla virallisella Facebook-sivulla on yli 16 000 tykkääjää.

Pian sivun päivityksiä pääsee lueskelemaan myös kovien kansien välistä, sillä päivityksistä julkaistaan kirja. Röyhkä paljasti hankkeen osuvasti sivullaan Facebookissa:

– Tapaaminen LikenStella Vuoman kanssa täällä Turussa. Olga allekirjoitti kustannussopimuksen Kauko Röyhkä (virallinen)-facebookkirjasta, joka julkaistaan syksyllä. Olga toimittaa sen kirjoittamistani jutuista, mies paljasti sivullaan.

Röyhkä on varsin suorasukainen statuksissaan, joissa hän on innostunut muun muassa kommentoimaan niin Cheekin suosiota kuin Jasper Pääkkösen Leijonasydän-elokuvassa nähtyä alastonkohtausta.

Facebook-kirjaprojektista ilmoittaessaan Röyhkä paljasti samalla työstävänsä itse parhaillaan elokuvakäsikirjoitusta. Mies kertoo saaneensa käsikirjoitusta varten rahoitusta Elokuvasäätiöltä.

– Eri asia sitten, saavatko hankkeet lopullista rahoitusta. Minulla on valmiina yksi muutaman vuoden takainen pitkän elokuvan kässäri, jota ei ole koskaan yritetty viedä eteenpäin. Tunnettu miesohjaaja, jolle suunnittelin jutun, piti tarinaa liian hankalana toteutettavaksi täällä Suomessa, Röyhkä kirjoittaa.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat