Kauko Röyhkä laukoi suorat sanat Yoko Onon keikasta

Suomirockin legenda, myös kirjailijanakin tunnettu Kauko Röyhkä ei vakuuttunut Helsingissä esiintyneen Yoko Onon keikasta.

– Yoko Ono on pieni, kiljuva nainen. Tavallaan sympaattinen, mutta musikaalinen anti oli Thurston Mooren ja Tomi Leppäsen ponnisteluista huolimatta nolla. Mooren yksinään esittämät kipaleet olivat kovia, Röyhkä kirjoittaa virallisilla Facebook-sivuillaan.

Onon esiintyminen houkutteli paikalle valtavan joukon tunnettuja suomalaisia ja jopa Kauniit ja rohkeat -tähti Ronn Mossin. Yleisön julkkiskattaus oli Röyhkän mieleen, mutta illan musiikkiesitys jätti rokkarin kylmäksi.

– Paikalla olivat Ronn Moss, Lenita, Jorma Uotinen,Aira Samulin, Jimi Tenor, Nicole Willis, Ismo Alanko, Jussi Lehtisalo, Anja Snellman, Jukka Orma, Ninja Sarasalo ym. Oli kiva tavata tuttuja. Kukaan ei kehdannut suoraan sanoa, että Yoko Onon esitys oli paska. Jotkut ehkä oikeasti pitivät siitä. Tavanomaisen musan kuunteluhan on junttia, todellisia älykköjä ovat ne, jotka pystyvät diggaamaan puolitoista tuntia jotain epätoivoista tylsyyttä, Röyhkä lataa.

Onon kaksi keikkaa ovat saaneet pääasiassa lämmintä palautetta suomalaisilta kriitikoilta. Röyhkään esitys ei uponnut.

– No, Beatles ja Sonic Youth olivat oikeasti kiinnostavia bändejä, ne eivät perustuneet yhteen ideaan, vaan niillä oli monenlaisia biisejä ja niiden takia kaikki olivat paikalla, Röyhkä pohtii Facebook-kirjoituksessaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat