Kauko Röyhkä, 61, myy talousahdingossa kitaroitaan: "Alkaa pian olla kusiset paikat rahan suhteen" – MTV tapasi konkarimuusikon

3:30
Kauko Röyhkä treenaa uutta levyään varten ja kirjakin on tulossa. MTV Uutiset Live tapasi muusikon Helsingin Tapanilassa.

Korona-aika on perunut konkarimuusikolta viitisentoista keikkaa.

MTV Uutiset Live tavoitti rockmuusikko Kauko Röyhkän Helsingin Tapanilasta treenaamassa yhtyeensä kanssa uuden levyn kappaleita. Paikkana oli katu-uskottavasti baarin nuhjuinen alakerta.

– Kohtalaisesti menee. Keikkoja peruuntuu näin koronan takia, mutta kyllä tässä nyt pärjätään. Mä joudun nyt varmaan ekaa kertaa elämässäni myymään kitaroita. Pitää nyt katsoa minkä kehtaa myydä. 

Röyhkä ilmoittaa somessa kauppaavansa ainakin sähkökitaraa ja viulubassoa, jotka ovat 1980-luvun levytyksistä tuttuja. Samalla hän kirjoitti, että "Alkaa pian olla kusiset paikat rahat suhteen".

– Kitaroilla on tunnearvoa, mutta ehkä ei kannata kiintyä instrumentteihin liikaa. Muusikot, miksaajat, valomiehet ja roudarit ovat nyt tiukoilla.

Kauko Röyhkältä, 61, on ilmestynyt kolmisenkymmentä albumia. Röyhkän tunnetuimpia biisejä ovat Lauralle, Paska kaupunki ja Paha maa

– Uudesta levystä on tulossa rankka ja ja erittäin omituinen.

Kirjoja Röyhkä on kirjoittanut parikymmentä. Tekeillä oleva uusi romaani sijoittuu sodan jälkeiseen Ruotsiin. 

Katso haastattelu ylläolevalta videolta!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja