Katja Ståhl ruotii: Koiranulkoiluttajat helvetistä

Koti-osiossa blogia pitävä Katja Ståhl ottaa tällä kertaa Perustavaa laatua -blogissa tarkasteluun koiranulkoiluttajat, jotka tulevat koirapuistoon patsastelemaan ja pitävät hauvat hihnassa.

– Hei terve kaikki te, jotka tulette koirapuistoon ja pidätte koirianne kiinni. Tiedättekö, että siinä ei ole järjen häivää. Jos tekee mieli pitää koiraa kiinni ihan aina, jopa nukkuessa, niin silloin kannattaa mennä muualle kuin koirapuistoon. Koirapuiston ideana on antaa koirien tutustua vapaasti toisiinsa ja setviä asioita kerrankin keskenään, ilman viisaan ihmisen ohjeistusta, Ståhl lataa ja jatkaa.

– Pari vuotta sitten kävin Ranskassa (ei se mikään loma ollut, ei mulla semmosiin ole varaa) ja siellä oli pikkusen eri kulttuuri noiden hurttien kanssa. Koirat oli mukana joka paikassa, eikä ne a) riidelleet keskenään, eikä b) yrittäneetkään syödä ketään. Mistähän johtuu? Johtuiskohan siitä, että hihnan toisessa päässä ei joko a) ollut ketään tai b) oli ihminen, joka ei kakkapussit väpättäen nyhdä hihnasta koko ajan ja huuda EI! EI!

Mitä mieltä sinä olet? Osallistu keskusteluun kommenteissa ja blogissa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja