Katie Price: Näitä kauneusoperaatioita kadun

Katie Price on käynyt elämänsä aikana lukuisissa kauneusoperaatioissa. Nyt tähti katuu useimpia niistä, Daily Mail kertoo.

Erilaiset kauneusoperaatiot, kuten silikonien hankkiminen ja Botoxin ottaminen, ovat kustantaneet povipommi Katie Pricelle elämän aikana yhteensä 100 000 puntaa. Tällä viikolla povipommi myönsi Heat-lehdelle, että operaatiot ovat pilanneet hänen ulkonäkönsä.

– Hankin otsaani ja silmieni ympärille Botoxia joka kuudes kuukausi ja rakastan sitä. Ei ole Botoxia voittanutta, se jäädyttää kaikki rypyt, Price kertoi kirjassaan Standing Out vuonna 2010.

Nyt kaunottaren mieli on kuitenkin muuttunut. Tähti arvelee, ettei ole kovin ryppyinen muutenkaan, joten luultavasti hän ei edes tarvitsisi Botoxia.

– Otan sitä vain, koska kaikki muutkin tekevät niin. Botox ei ole iso juttu minulle, se on kuin lähtisi shoppailemaan, tähti kertoo.

Laminaatit sattuivat

Povipommilla on mennyt sievoisia summia myös hymyynsä, sillä tähden hampaat ovat laminaattia, jotka maksoivat 25 000 puntaa. Lopputulos ei miellyttänyt Pricea, ja tähti joutui korjailemaan hampaita useaan otteeseen.

– Laminaatit olivat satuttavin operaatio, missä olen ikinä ollut. Nyt minun täytyy pyytää puudutus jopa hampaiden puhdistamista varten. En ikinä suosittele laminaatteja kenellekään, tähti täräyttää.

Myös parikymppisenä tehty reisien rasvaimu oli Pricen mukaan erehdys.

– Olin liian laiha. Reisissäni ei ollut mitään mitä ottaa pois ja operaatio oli kivulias ja vaarallinen. Olin siihen aikaan vain liian laiska mennäkseni salille, Price paljastaa.

Myös hiustenpidennyksistä on ollut tähdelle haittaa, sillä lisäkkeet ovat jättäneet naisen ohimoille kaljuja kohtia. Aiemmin tänä vuonna Price haastoi oikeuteen Hollywoodin tähtikampaaja Lea Journon väittämällä, että hänen 11 000 punnan pidennyksensä saivat hänen hiuksensa putoamaan päästä. Huhujen mukaan hiusten korjaamiseen käytettiin 45 000 puntaa.

Solarium ei kaduta

Rintaimplantteihinkin Price on jo kyllästynyt. Hän on suurentanut rintansa ensimmäistä kertaa 18-vuotiaana B-kupista D-kuppiin. Yhteensä rintoja on operoitu kuusi kertaa. Vuonna 2007 tehtyyn pienennysoperaatioon tähti oli tyytymätön siksi, että rinnat jäivät liian kauaksi toisistaan.

Solariumissa käynnistä povipommi ei sen sijaan hevillä luovu. Tähti kävi ruskettamassa itseään jopa raskausaikana.

– Tiedän että ihmiset sanovat solariumien olevan vaarallisia ja voivan aiheuttaa ihosyöpää. Mutta meidän kaikkien täytyy kuolla johonkin, joten se on oma valintani, Price sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja