Kate Middleton kohautti ystävänsä häissä

Englannin prinssin morsian Kate Middleton antoi esimerkin tummanpuhuvasta häämuotimaustaan, kun hän ilmestyi ystävänsä häihin prinssi Williamin ja tulevien sukulaisten kanssa.

Tuleva prinsessa Kate Middleton herätti Iso-Britannian mediassa huomiota pukeutuessaan mustaan, samettiseen Libélulan takkiin ja liukuvärjättyyn, polven yläpuolelle yltävään mustaan mekkoon, jonka etuosa oli ohut ja harsomainen. Asukokonaisuus ei ollut kovin perinteikäs ajatellen kuninkaallisten kavereidensa Harry Aubrey-Fletcherin ja (Louise) Sarah Stourtonin häitä. Asuun kuului myös pikkuruinen musta pillerihattu, ohuet, pitkät sukat, sekä violetit korkokengät ja iltalaukku sävy sävyyn.

Kautta kuninkaallisen historian mustaa väriä on vältetty vaatetuksessa, hautajaisia lukuun ottamatta. Yksi prinsessa Dianan virallisista ensiesiintymisistä silloisen sulhon prinssi Charlesin kanssa oli seksikkäässä David ja Elizabeth Emanuelin suunnittelemassa, maata viistävässä mustassa mekossa, jossa oli syväänuurrettu kaula-aukko.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Stylelist.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat