Käsittämätön rikos järkyttää Intiassa – miehen syytetään raiskanneen viisikuukautisen serkkunsa ja tukehduttaneen hänet kuoliaaksi

Vartija raiskasi 3-vuotiaan tytön brutaalisti 1:44
Järkyttäviä seksuaalirikoksia on todistettu Intiassa aiemminkin. Aiemmin maassa on kerrottu tapahtuneen 3-vuotiaan lapsen raiskaus.

Intian poliisi on pidättänyt 35-vuotiaan miehen epäiltynä serkkunsa raiskaamisesta ja tappamisesta. Uhri oli vain viisi kuukautta vanha. Kamalasta tapahtumasta kertoivat muun muassa Times of India ja Hindustan Times.

Rikos tapahtui Lucknown kaupungissa Uttar Pardeshin osavaltiossa.

Uhrin ja epäillyn perheet olivat osallistumassa häätilaisuuteen, kun epäilty vei tyttölapsen väittäen haluavansa leikkiä tämän kanssa. Vauvaa ei kuitenkaan palautettu, ja hätääntyneet vanhemmat alkoivat etsiä tätä häävieraiden kanssa.

Lapsen ruumis löytyi myöhemmin joutomaalta noin kilometrin päästä katoamispaikasta. Perheen päästyä paikalle he huomasivat lapsen vuotavan verta. He kiidättivät tämän sairaalaan, minkä aikana epäilty pakeni paikalta.

Lapsi todettiin kuolleeksi, ja kuolemansyyksi uskotaan tukehtumista. Selvitys varmisti myös lapsen joutuneen seksuaalisen väkivallan uhriksi.

Lue myös:

    Uusimmat