Karvanassut ja hassut possut ilahduttavat internetissä

Pörröiset ystävämme – kissat, koirat, kanit ja possutkin – ovat vallanneet sydämiemme lisäksi internetin.

Jos ei ole omaa karvapalleroa pyörimässä jaloissa, niin voiko mikään hykerryttää niin kuin hupsu eläinvideo?

Facebookin etusivulta löytyy kuvia ihmisten lemmikkieläimistä, moni on jopa perustanut lemmikilleen oman profiilin. Instagramia selaillessa voi hukkua yhteen suureen söpöyden mereen. Tinderissäkin joka toinen vastaantulija halailee kisuaan tai hauveliaan.

Ihana Esther-emakko

Lemmikin ei tarvitse aina mahtua kouraan ja olla pörröinen sulattaakseen omistajansa sydämen.

Amerikkalainen Esther The Wonder Pig ei ollutkaan minipossu, kuten perhe oli luullut. Esther kasvoi ja kasvoi. Lopulta Esther oli kolmestaa kiloinen emakko ja tiivis osa perhettä.

Hae päivään piristystä ja söpöyttä Instagramista esimerkiksi näillä hakusanoilla:

#cuteoverload

#fluffyfriends

#dogsofinstagram

#catsofinstagram

#flehmenresponse

Youtubeen voi hukuttaa illan, yön ja aamun, kun kirjoittaa hakukenttään ”cute…” ja perään lempieläimensä. Kissat halailevat unissaan ja koirat putoilevat sohvilta hölmistyneen näköisen. Katsoja hymyilee leveästi.

Estherin perhe kertoo sikansa kuulumisia videoin ja kuvin. Esther näkyy ja kuuluu Instagramissa sekä Twitterissä. Facebookissa Estheriä seuraa yli 180 000 ihmistä.

Kissakuva naurattaa ilman kissaakin

Suloiset kissat naurattavat, jopa silloin kun niitä ei ole. Facebookista löytyy ryhmä nimeltä CAT PICTURES WITHOUT CATS / Kissakuvat ilman kissoja.

Seinältä saattaa löytyä vaikkapa tärähtänyt kuva tiestä ja metsiköstä. Kuvateksti kertoo yksiselitteisesti: ”Naapurin kissa”.

Tietämättä kunnolla miksi, naurat katketaksesi.

Kissoista puhuttaessa ei tietenkään sovi unohtaa The Original Grumpy Catia, jonka loukkaantunut karvanaama piristää huonointakin päivää.

Eläinvideot piristävät porukkaa

Eläinvideoista nautitaan yhteisvoimin yli 5000 jäsenen ELÄINVIDEOT-ryhmässä Facebookissa. Eläinvideoiden ja -kuvien ja muiden söpöjen harrastajille -ryhmä painottaa säännöissään erikseen, että ryhmää ei ole tarkoitettu vauvakuville. Nimensä mukaisesti ryhmä on tarkoitettu eläinvideoille ja -kuville. Ja muulle söpölle.

Vuonna 2013 Suomessa järjestettiin Kissavideofestivaali, vastaavan amerikkalaisen tapahtuman innoittamana. Vuonna 2012 oli jo vietetty Varjokissavideofestivaaleja.

Miksi? Koska kaikki rakastavat kissavideoita ja yhdessä niitä on mukavampi katsoa. 


Tässä yksi vuoden 2014 Golden Kitty Award (People's Choice) ehdokkaista.

 

Lue myös:

    Uusimmat