Karu totuus ”vaimosta” paljastui viikkoja häiden jälkeen – uskonmies meni vahingossa naimisiin miehen kanssa

0:30
Amerikkalainen tv-kanava poisti tämän homoteemaisen mainoksen – pyytää nyt anteeksi.

Ugandalainen lehti Daily Monitor kertoo hämmästyttävästä tapauksesta, joka todistaa, ettei seksi ennen avioliittoa ole huono idea. Paikallinen imaami on erotettu tehtävistään sen jälkeen, kun hän meni naimisiin miehen kanssa – vahingossa.

Kayungassa asuva Sheikh Mohammed Mutumba, 27, juhlisti joulukuussa häitään Swabullah Nabukeeran, 19, kanssa. Pari viikkoa seremonian jälkeen paljastui, että morsiamen nimi olikin Richard Tumushabe.

Imaami oli nainut vahingossa miehen.


Ugandalaismies meni monelle täydestä naisena. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

”Morsiamen” tavanneet eivät ihmettele imaamin erehdystä. Naiseksi luullun miehen kerrotaan puhuneen pehmeällä, suloisella äänellä, kävelleen naismaisesti ja tehneen ahkerasti kotitöitä. Hän myös pukeutui pitkiin mekkoihin tai hijabiin.

Sulhasen epäilyt olivat kuitenkin heränneet neljä päivää häiden jälkeen, kun ”vaimo” ei ollut suostunut riisuutumaan nukkuessaan.

Petetyn miehen usko kyseenalaistettiin

Swabullahin – tai siis Richardin – valheet alkoivat paljastua, kun poliisi pidätti hänet epäiltynä varkaudesta. Mies oli yrittänyt varastaa naapuriensa asunnosta television ja vaatteita. Ruumiintarkastuksessa naispuoliselle poliisille selvisi, ettei varas ollutkaan nainen vaan mies.


Richard sanoo kasvaneensa kaduilla, mikä on ajanut hänet rikollisiin tekoihin. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Tapausta tutkitaan. Imaamina työskennellyt Sheikh on erotettu tehtävistään, ja hänen uskonsa lujuutta on tarkoitus selvittää. Islamissa homoutta pidetään yleensä syntinä. Ugandassa homoseksuaalisuudesta voidaan rankaista elinkautisella vankeusrangaistuksella.

Karun totuuden paljastumisen jälkeen Sheikh on ollut ymmärrettävästi järkyttynyt. Naapureiden mukaan mies on saanut apua sukulaiseltaan, joka on vienyt petetyksi tulleen uhrin terapiaan.

Richard-morsian puolestaan on vangittuna. Hän myöntää tehneensä väärin, ja sanoo tulevansa köyhistä oloista, jotka ovat pakottaneet hänet vastaaviin tekoihin. Viranomaiset epäilevät, että Richardin tarkoituksena oli ryöstää puolisonsa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja