"He menivät makuuhuoneeseen ja alkoivat riisua aviomiestäni" – naiset paljastavat, mitä hääyönä todella tapahtui

Mitä hääyönä todella tapahtuu? Monet tuoreet avioparit eivät ainakaan syystä tai toisesta harrasta seksiä. Jutun lopussa voit kertoa itse oman kokemuksesi hääyöstä.

Tuoreilla aviopareilla voi latautua hääyöhön paljon odotuksia, ja moni odottaakin ensimmäiseltä yöltä avioparina erityistä tai villiä seksiä.

Todellisuus voi kuitenkin olla aivan toinen. The Wow'n syksyllä tekemän kyselytutkimuksen mukaan 52 prosenttia vastaajista kertoi, ettei harrastanut seksiä ollenkaan hääyönään. Vastaajia oli kyselyssä 3 030.

Syitä seksin väliinjättämiselle on varmasti monia väsymyksestä ja humalasta vaikeisiin sukulaisiin.

Kaikilla tilanne ei kuitenkaan ole ollut näin, sillä osa kyselyn vastaajista paljastaa, ettei ole malttanut odottaa seksin harrastamista edes iltaan asti! 11 prosenttia vastaajista kertoi, että he ottivat häissään tauon juhlinnasta ja karkasivat rakastelemaan.

Women's Health -lehti keräsi kokemuksia naisilta hääyöstä. Jutun lopussa voit myös kertoa, miten oma hääyösi sujui – oliko seksiä vai ei?

Väsymys ja humala veivät voiton

"Häävastaanottomme päättyi noin iltayhdentoista maissa, joten suuntasimme läheiseen baariin. Noin 50 muuta vierasta, ystäviä ja perhettä oli seuranamme. Joimme ja juhlimme baarissa sulkemiseen asti – noin kahteen yöllä. Baari oli kävelymatkan päässä hotellien rykelmästä, jossa suurin osa vieraistamme yöpyi, joten menin yhteen hotellien auloista ja tilasin paljon pizzaa kaikille.

Noin tuntia myöhemmin menin nukkumaan itse asiassa ilman aviomiestäni, koska hän halusi polttaa sikareita bestmanien kanssa. Ja rehellisesti en voi valittaa, koska nukahdin välittömästi ja en edes kuullut, kun hän tuli sänkyyn tuntia myöhemmin. Vaikka emme harrastaneet seksiä hääyönämme, me todella otimme sen takaisin häälomallamme seuraavalla viikolla." – Megan, 25.

"Aviomieheni ja minä olimme molemmat aivan liian kännissä juhlavastaanotollamme ajaaksemme takaisin kotiimme, joten pyysimme uusia appivanhempiani ajamaan meidät. Aviomieheni sammui kunnolla takapenkille ja en saanut häntä herätettyä, joten hänen vanhempansa joutuivat kantamaan hänet sisään, ja minä kävelin heidän takanaan.

He menivät makuuhuoneeseen ja alkoivat riisua aviomiestäni, kuin hän olisi pieni lapsi. Nöyryytettynä pyysin heitä lähtemään vakuuttaen, että pystyin huolehtimaan tilanteesta. He eivät huomioineet minua ja peittelivät hänet ennen lähtöä. Emme harrastaneet seksiä sinä yönä." – Natalie, 24.

"Me tulimme takaisin hotelliimme yhdeltä yöllä unohtumattoman ystävien ja perheen kanssa vietetyn illan jälkeen. Mekkoni oli painava, jalkani olivat rakkuloilla, mutta meillä molemmilla meni lujaa illan takia.

Katsoimme aviomieheni kanssa toisiamme silmiin ja me molemmat tiesimme, mitä meidän piti tehdä seuraavaksi: tilata hampurilaisia ja ranskalaisia huonepalvelusta ja käydä läpi outoja ja ihania tarinoita siitä illasta. Tähän päivään saakka en olisi tehnyt sitä millään toisella tavalla." – Nainen, 29.

"Me yritimme! Se oli pitkä päivä! Päädyimme juhlimaan omille jatkoillemme ja suuntasimme suoraan hotelliin. Herätessäni hän makasi päälläni kaikki vaatteet päällä, joten tiedän, että me yritimme.

Lensimme Meksikoon häälomallemme, ja päädyimme nukkumaan täydet 18 tuntia ensimmäisenä häälomapäivänä. Häät ja häiden suunnittelu on stressaavaa. Emme täydentäneet avioliittoa ennen seuraavaa aamua!" – Winnie, 31.

Harrastimme seksiä ja se oli...

"Olimme uupuneita, mutta me teimme sen! Se oli ehdottomasti erityisempää, mutta on vaikea sanoa, oliko se siksi, että koko päivä oli ollut erityinen – ja me olimme niin tietoisia, kuinka tämä oli ensimmäinen kerta, kun harrastimme seksiä aviomiehenä ja vaimona – vai oliko siinä oikeasti jotakin uudistavaa." – Gabrielle, 36.

"Harrastin seksiä aviopuolisoni kanssa hääyönäni. Olen aika perinteinen tyttö, ja minusta tuntui, että oli tarpeellista täydellistää liitto sinä yönä. Olin juonut paljon häiden takia ja suuri osa perheestäni meni kohteen baariin jatkamaan juhlia häävastaanoton jälkeen.

Usean kierroksen jälkeen me menimme huoneeseemme. Aviomieheni auttoi minua riisumaan mekkoni ja huntuni, ja me harrastimme seksiä sängyssä (ja emme suosikkiasennossani) ja teimme siitä virallista. En saanut orgasmia, koska olin liian humalassa. Sitten kävimme suihkussa ja sammuimme valtavan, kauniin, pakahduttavan ja elämää muuttavan päivän jälkeen. Harrastimme paljon seksiä häälomallamme hyvittääksemme hääyön." – Nainen, 37.

Millainen oli oma hääyösi? Kerro se meille!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja