Karita Tykälle esitettiin kuva 24 vuoden takaa suorassa lähetyksessä – näin hän reagoi: "En kokenut olevani kotona tuolla piireissä"

8:21
Karita Tykän hyvinvointivinkit!

Hyvinvointiyrittäjä Karita Tykkä vieraili Uutisaamussa kertomassa uudesta kirjastaan.

Vuoden 1997 Miss Suomi Karita Tykkä on löytänyt ammattinsa hyvinvoinnin parista. Tykkä julkaisi juuri seitsemännen kirjansa 7 päivän Detox by Karita, jossa käsitellään elimistöön ja mielen puhdistautumista.

Tykkä kertoo Uutisaamun haastattelussa löytäneensä kiinnostuksen hyvinvointiin isänsä kautta.

– Meillä on aina urheiltu perheessä. Isä on ollut aina innostunut terveysasioista ja jutellaan joka viikko näistä. Siinä vaiheessa, kun alkoi toivomaan lasta ja sitä ei alkanut kuulua aloin miettimään, että voinko optimoida vielä minun omaa kehon ja mielen hyvinvointia, että voisin saada joskus lapsen, Tykkä kertoo.

Tykkä kruunattiin Miss Suomeksi 24 vuotta sitten. Haastattelun yhteydessä tähdelle näytetään kuvaa Miss Universum -kilpailuista Yhdysvalloista, jossa hän edusti Suomea.  

– Siinä on hyvin nuori Karita 24 vuotta sitten, joka yrittää kauheasti sopeutua porukkaan, mutta ei tunne kuuluvansa sinnekään. En kokenut olevani kotonani tuolla piireissä. Päinvastoin, odotin siellä koko ajan, että milloin pääsen kotiin.

Katso videolta, miten Tykkä reagoi kuvaan ja mitä ajatuksia se hänelle herättää!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja