Karita Tykkä ja Petri-puoliso juhlivat hääpäiväänsä – suhde kestänyt jo 18 vuotta: "Rakastan sinua tästä hetkestä ikuisuuteen"

3:31
Karita Tykkä kruunattiin Suomen kauneimmaksi vuonna 1997.

Karita Tykkä julkaisi koskettavan päivityksen hääpäivänsä kunniaksi.

Ex-missi Karita Tykkä julkaisi romanttisen videon Instagramissa hääpäivänsä kunniaksi. Videolle on koottu kuvia ja videoita Petri-puolison kanssa.

Pariskunta on pitänyt yhtä jo pitkään - 18 vuoden ajan, joista 13 naimisissa.

– Saan rakastaa sinua – ei tarvitse, pidä tai täydy, vaan saan rakastaa. Yhdessä koettu paljon, jaettu kokemuksia maailmasta ja elämästä sen kaikissa eri sävyissä, Tykkä kirjoittaa.

Pitkään suhteeseen on mahtunut niin ylä- kuin alamäkiä. Rakkaus on kuitenkin voittanut aina. 

– Hyvinä aikoina on helppo rakastaa, mutta meidän rakkautta on mitattu myös toisenlaisissa hetkissä – sellaisissa, joissa moni olisi jo ehkä luovuttanut. Juuri niiden hetkien vuoksi rakkaus on vieläkin syvempää, joten niilläkin on ollut tarkoituksensa.

Tykän mukaan oma puoliso näytti alkuhuumassa täydelliseltä. Epätäydellisyyksien ilmetessä rakkaus on kuitenkin vain voimistunut ja alttarilla ilmaistu tahto rakastaa toista on pitänyt ilman pienintäkään epäilysen häivää.

– Epätäydellisyydessämme olemme molemmat täydellisiä ja sitä tässä hetkessä olemme myös toisillemme. Olen oppinut, ettei onni tule ulkopuolelta, vaan sisältämme ja yhdessä meillä on jotakin ainutlaatuisen kaunista. Kaksi sydäntä on yhdistynyt yhdeksi. Kun sinun sydäntä särkee, tunnen sen minäkin ja kun aiot sanoa jotakin, ehdin usein sanoa saman ensin.

Pariskunta uskoo tavanneensa jo aikaisemmassa elämässä. Samaan yhteyteen Tykkä vitsailee henkimaailmalla.

– Meillä on sydämen yhteys, joka on syntynyt jo kauan kauan sitten edellisessä elämässä jolloin menetin sinut, jotta voimme olla yhdessä nyt.

– Kiitollinen elämälle sinusta ja tästäkin päivästä. Mennyt on mennyttä, tulevasta emme tiedä – vain tällä hetkellä juuri nyt on oikeasti merkitystä ja kiitollisena vietän sen kanssasi. Rakastan sinua – tästä hetkestä ikuisuuteen, hän päättää.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja