Caitlyn Jennerin Brandon-pojalta harvinainen avautuminen lapsuudestaan – välit katkesivat isään Kris Jennerin myötä: "Perheestä tuli isälle bisnestä"

1:07
Caitlyn Jenner lahjoitti Kim Kardashianille puisen takapuolen.

Brandon Jenner kertoo, että hänen isänsä mentyä naimisiin Kris Jennerin kanssa, tuli tapaamisista ennemminkin lavastettuja kuvaussessioita kuin perhetapaamisia. 

Caitlyn Jennerin, 70, (ent. Bruce Jenner) poika Brandon Jenner avautuu isäsuhteestaan juuri julkaistussa To Me, He Was Just Dad -kirjoitelmassa, jonne on koottu kokemuksia lapsilta, joiden vanhemmat ovat julkisuuden henkilöitä, asiasta uutisoi Page Six -lehti.

Brandon kertoo, että hän näki 8-25 ikävuotensa välissä Caitlynia ainoastaan alle puoli tusinaa kertaa. Heidän välinsä muuttuivat, kun Caitlyn tapasi Kris Jennerin vuonna 1991.

– Meidän harvat tapaamiset tuntuivat valitettavasti enneminkin lavastetuilta kuvaussessioilta kuin perheen yhteiseltä ajalta. Itse asiassa, tapaamisemme oli usein silloin, kun piti ottaa perhepotretti joulukorttiin, Brandon kirjoittaa.

– Isälle perheestä tuli bisnes, kun hän meni Krisin kanssa naimisiin. Olin suurimman ajan pois näistä kuvioista teini-iässäni, en halunnut olla osa heidän dynamiikkaansa. Tiedän kuitenkin nyt, että isäni oli aika onneton siinä talossa, eikä häntä kohdeltu hyvin, Brandon kirjoittaa kirjelmässä. 

Myönsi virheensä

Caitlyn on kertonut, että ennen sukupuolen korjausta hän oli masentunut ja oli identiteettikriisin keskellä, jonka seurauksena hän myönsi olleensa pois lastensa elämästä. 

– Heidän tärkeinä kehitysvuosina kamppailin juurikin näiden asioiden kanssa, Caitlyn kertoi Diana Sawyerin haastattelussa vuonna 2015. 

– Kerroin pojilleni, etten todella hoitanut asioita hyvin ja pyysin asiaa kaikilta lapsiltani anteeksi, hän jatkoi haastattelussa.

Samana vuonna Caitlyn aloitti sukupuolenkorjauksen. 

Sittemmin Caitlyn ja Brandon ovat sopineet välinsä. 

–Yritämme olla katsomatta taaksepäin, vaan pyrimme menemään eteenpäin. Kun hän tuli kertomaan minulle todellisesta itsestään olin ylpeämpi kuin koskaan sukunimestäni ja perheestäni, Brandon on kertonut.

Caitlyn ja Kris erosivat vuonna 2015 ja heidän liitosta syntyi  Kylie ja Kendall Jenner. Caitlyn on ollut hyvin vahvasti myös Kourtney, Kim, Robja Khloé Kardashianin elämässä ja lapsuudessa, kun hän astui mukaan heidän elämään 90-luvulla. Caitlyn erosi Brandonin äidistä, Linda Thompsonista vuonna 1986, viiden vuoden yhdessä olon jälkeen. Brandonin lisäksi suhteesta syntyi myös Brody Jenner. Caitlynilla on myös kaksi lasta ensimmäisen vaimonsa Chrystie Jennerin kanssa. 

LÄHDE: People

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja