Kantri-tyylikö mauton?

Cowboy-hatut ja lehmänsarvet eivät voisi olla kauempana suomalaisen sisustajan perusmausta, mutta joskus ne voivat olla juuri sitä, mitä kotisi tarvitsee.

Eläinkuoseja, villiä ruutua ja maanläheisiä värejä suosiva cowboy-tyyli voi olla myös tyylikäs, kunhan osaat yhdistellä sen eri elementtejä oikein.

Selkeät, pröystäilemättömät ja massiiviset huonekalut sopivat tähän sisustukseen, ja luonnonmateriaalit toimivat niin kodintekstiileissä kuin kalusteissakin.

Kauniilla somiste-esineillä, kuten vanhoilla hevosenkengillä ja puuveistoksilla tuot ripauksen cowboy-menoa kotiisi. Sarvet seinällä tuovat helposti mieleen takavuosien Villi pohjola -tv-sarjan, mutta jos sisustus on muuten hillitty, ne ovat varsin persoonallinen ja mielikuvituksekas lisä.

Myös yksinkertaisilla lasilampuilla ja -kynttilöillä tuot luonnollista ilmettä huoneeseen. Luonnonvalolla on suuri merkitys, mutta myös muhkeat verhot ovat tärkeässä roolissa.

Maanläheiset värit ja rohkeat ruutukuosit kuuluvat cowboy-tyyliin. Jos hurjat kuosit pelottavat suuremmissa kodintekstiileissä, kuten verhoissa, lisää sitä hillitysti petivaatteisiin ja sisustustyynyihin. Myös ruskean eri sävyt ja murretut vihreät ovat lehmipoikien mieleen.

Sänky on tietenkin cowboyn taivas, eli tee siitä muhkea paksujen peittojen, pehmeiden lakanoiden ja useiden tyynyjen avulla.

Sarvet seinällä tuovat mieleen Villi pohjola -tv-sarjan, mutta jos sisustus on muuten hillitty, ne ovat varsin persoonallinen ja mielikuvituksekas lisä huoneessa.

Kuvat: Ikea/ Hemtex

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja