Mainos

Kannettava, joka taipuu tabletiksi: Samsungin uutuus sopii myös ohuemmalle lompakolle

Samsung tuo myyntiin kannettavan tietokoneen ja tabletin risteytyksen, jonka näyttö taipuu näppäimistöosan päälle. Malli noudattaa pitkälti samaa toimintaperiaatetta kuin Lenovon Yoga 2-1 -kannettavat tietokoneet.

Tabletin ja kannettavan tietokoneen yhdistäminen samaan laitteeseen on nyt muotia. Niin sanotut hybridilaitteet eli tabletit, joihin kiinnitetään mobiilinäppäimistö, ovat suosittuja etenkin yrityskäyttäjien keskuudessa.

Samsungin Notebook 7 Spin toimii Windows 10 -käyttöjärjestelmällä, minkä ansiosta se soveltuu hyvin raskaampaan käyttöön.

Kyseessä on 13,3-tuumaisella näytöllä varustettu laite, josta tulee markkinoille myös 15,6-tuumainen vaihtoehto. Näytöt toimivat teräväpiirtotarkkuudella ja niistä voi katsella myös HDR-videoita.

Runsaasti liitäntöjä

Prosessoriksi Samsung on valinnut Intelin Core i5:n ja Core i7:n. Keskusmuistia on kiitettävät kahdeksan gigatavua (13-tuumainen malli) ja peräti 12 gigatavua (15-tuumainen). Kovalevytilakaan ei lopu heti kesken, sillä sitä on yksi teratavu.

Isommassa 15-tuumaisessa malliversiossa on numeronäppäimistö, jollaiseen ei usein törmää nykyisissä mobiililaitteissa.

Liitäntöjä on riittämiin. Notebook 7 Spin on varustettu hdmi- ja usb 3.0 -liitännöillä sekä kahdella perus-usb:llä, type-C -latausliitännällä sekä microSD-muistikorttipaikalla. Isommassa mallissa on lisäksi SDXC-muistikorttipaikka.

Vielä ei ole selvyyttä, milloin uutuus tulee Suomeen. Rapakon takana pienemmän malliversion hinta on noin 700 euroa ja isomman noin 870 euroa. Näin ollet hinnat ovat melko kilpailukykyiset hybridikannettaviin verrattuna.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.