Kanerva tekstiviesteissä: Millaiset alusvaatteet sulla on?

Ulkoministeri Ilkka Kanervan maine naistenmiehenä ja ahkerana tekstiviesteilijänä on kasvanut tänään kohumalli Johanna Tukiaisen myötä. MTV:n Viihdeuutisille antamassaan haastattelussa tanssiryhmä Glamour Dollsin vetäjä kertoi saaneensa ministeriltä satoja tekstiviestejä, joissa Kanerva muun muassa ehdotteli treffejä ja esitti pikkutuhmia kysymyksiä.

- Niitä tuli tosi paljon ja sitten se (Kanerva) kyseli multa tosi paljon kaikenlaista, että miten mä pukeudun ja millaisia iltapukuja mulla on. Ja mitä on iltapukujen alla ja millaisia alusvaatteita mulla on… Niitä on ihan älytön määrä niitä viestejä, Tukiainen totesi.

Tukiainen vakuutti Viihdeuutisille, että viestit ovat edelleen tallessa ja, että viestit on todistettavasti lähetetty Kanervan puhelimesta. Ministerin viestivimman syyksi Tukiainen arvelee varttuneen miehen kiinnostusta nuoriin, hehkeisiin naisiin.

- Mun käsittääkseni Ilkalla on viehtymys nuoriin, viehättäviin naisiin. Ei siinä mitään pahaakaan ole. Kai aika monet vanhemmat miehet pitävät nuoremmista naisista. Se on kai ihan luonnollista.

Tukiainen arveli Kanervan saaneen hänen puhelinnumeronsa jo vuosia sitten, kun hän eräässä tapahtumassa antoi yrityksensä käyntikortin. Yllättävään tekstiviestitulvaan Tukiainen kertoi reagoineensa rauhallisesti.

- Osaan mä olen vastannut ja osaan en. En mä koe, että Ilkka on mua häiriköinyt tai ahdistellut, koska en mä ole häntä kieltänyt lähettämästä niitä viestejä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja