Kanervaan liitetty nainen: Välillämme ei tapahtunut mitään!

Viihdeuutisten tavoittama tanssija Johanna Tukiainen on yllättänyt saamastaan julkisuudesta. Tukiainen kertoi Hymy-lehdelle saaneensa tekstiviestejä ulkoministeri Ilkka Kanervalta, mikä luonnollisesti herätti median kiinnostuksen.

Tukiainen sanoi vahvistavansa lehdessä olleet väitteet tekstiviesteistä, ja sanoi viestien olevan hänellä tallessa. Kohukaunottareksi nimitelty Tukiainen kertoi olevansa varsin hämmästynyt siitä, kuinka paljon hänen ja Kanervan keskeinen tekstiviestien vaihto kiinnostaa.

- Olen yllättynyt, että tästä on tehty näin isot lööpit. Koko ajan ovat toimittajat soitelleet. Olen tosi ihmeissäni, että tästä on tullut näin iso juttu. Onhan Kanerva tekstaillut aika monille muillekin, joten mä ajattelin, että tämä on ihan vanha juttu, Johanna kommentoi MTV:n Viihdeuutisille.

Tukiaista harmittaa, että hänet on esitetty lehdessä jonkinlaisena vamppina, joka yrittää tulla Kanervan ja tämän naisystävän väliin. Hän vakuuttaa, ettei hänen ja Kanervan välillä tapahtunut mitään pientä rupattelua ihmeellisempää.

- Mä olen avoliitossa yhden suomalaisen erittäin hyvän miehen kanssa, jota mä rakastan todella paljon. Mulla ei ole mitään tarkoitusta lähteä kenenkään liittoja rikkomaan, enkä mä halua mihinkään sekaantua. Mä en ole tehnyt Ilkka Kanervan kanssa yhtään mitään missään. Eikä me olla millään treffeillä käyty, vaikka Ilkka onkin niitä ehdotellut, Tukiainen vakuuttaa.

En ole nakumalli!

Viihdeuutisten puhelinhaastattelussa Tukiainen harmitteli sitä, kuinka lehdissä hänestä on annettu harhaanjohtava kuva.

- Enhän mä mikään nakumalli ole. Mä olen poseerannut yläosattomissa kuvissa kansainvälisissä lehdissä ja kalenterissa, mutta minusta ei ole ikinä otettu alastonkuvia. Nakukuvathan tarkoittavat alastomuutta. Siitä otsikosta mä olen ollut tosi vihainen. Se on tosi halventavaa.

- Topless ei mun mielestä ole ollenkaan niin vakavaa. Me tehdään välillä topless-show'ta ja se on ihan kansainvälistä. Ulkomailla ollaan kiinnostuneita nimenomaan topless-show'sta. Mä en näe siinä mitään pahaa, mutta tuo nakumalli on halventava nimitys. Se on johtanut harhaan, Johanna painottaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat